Neler Yeni

!!SAMSUNG Televizyon 55S90C donma sorunu ama çok garip?

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Arkadaşlar televizyon yeni aldık ilk açıldığında yağ gibi akıyor birkaç kere donma başıma geldi 1 2 test sonucu şu kanıya vardım
Diyelim YouTube u acıyorum aradan 30 saniye geçiyor YouTube donmaya başlıyor sonra ana lobiye dönüyorsun televizyon aynı 20 senelik laptop gibi oluyor
Bu kanımı test etmek için 2 3 uygulama denedim sonuç hep aynı ama
Kapatıp sadece televizyon izler iseniz hiçbir sıkıntı olmuyor
100 mbps fiber kablosuz bağlanıyorum tv de gördüğüm değerler 80-90 ve 40-50 arası ben bunu servise nasıl açıklayacağım sizce direk iade edeyimmi?

İlk hafta başıma hiç gelmedi bu olaylar ek not
Ve hergun piksel temizlemesini yapıyorum

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kablo girişi ile bi deneyin hocam. Güncelleme var mı kontrol edin.
Bizde 2014 Model o zamanın üst modellerinden olan Samsung F7000 TV var. 24 mbps internet hızı olmasına ve modemin standart olmasına ve de wifi ye bağlanan çok cihaz olmasına rağmen sorunsuz çalışıyor youtube. 720p den yukarı göstermiyor ama donma yok. Tv FHD . Televizyın wifiyi sömürüyor . Tv ye açınca evdeki Tv dışındaki tüm cihazlarda bazen yavaşlama görülebiliyor.

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo girişi ile bi deneyin hocam. Güncelleme var mı kontrol edin.
Bizde 2014 Model o zamanın üst modellerinden olan Samsung F7000 TV var. 24 mbps internet hızı olmasına ve modemin standart olmasına ve de wifi ye bağlanan çok cihaz olmasına rağmen sorunsuz çalışıyor youtube. 720p den yukarı göstermiyor ama donma yok. Tv FHD . Televizyın wifiyi sömürüyor . Tv ye açınca evdeki Tv dışındaki tüm cihazlarda bazen yavaşlama görülebiliyor.
Hocam sorunu çözdüm görsen gülmekten olursun Fotoğraftaki arkadaşı prizden çıkarıp yerine fişi takinca düzeldi galiba besleyemiyor televizyonu
Geçen hafta kullanmiyordum o yüzden sorun yokmuş çıkardım eski haline döndü

Ekler

• 20240801_230903.jpg
    20240801_230903.jpg
    1.5 MB · Hit: 21

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,703
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar televizyon yeni aldık ilk açıldığında yağ gibi akıyor birkaç kere donma başıma geldi 1 2 test sonucu şu kanıya vardım
Diyelim YouTube u acıyorum aradan 30 saniye geçiyor YouTube donmaya başlıyor sonra ana lobiye dönüyorsun televizyon aynı 20 senelik laptop gibi oluyor
Bu kanımı test etmek için 2 3 uygulama denedim sonuç hep aynı ama
Kapatıp sadece televizyon izler iseniz hiçbir sıkıntı olmuyor
100 mbps fiber kablosuz bağlanıyorum tv de gördüğüm değerler 80-90 ve 40-50 arası ben bunu servise nasıl açıklayacağım sizce direk iade edeyimmi?

İlk hafta başıma hiç gelmedi bu olaylar ek not
Ve hergun piksel temizlemesini yapıyorum
garip bir durum iade veya servise gönderin sıkıntılı bir ürün belli ki

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aman diyiyim,akım korumalı priz olmadan kullanmayın.Tv ye kurulumu yapan servis bize bu konudaki prizi vermişti.

Ayrıca Bizdeki Tv bu ; https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-slim-led-tv-eskilerden.279141/

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Aman diyiyim,akım korumalı priz olmadan kullanmayın.Tv ye kurulumu yapan servis bize bu konudaki prizi vermişti.

Ayrıca Bizdeki Tv bu ; https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-slim-led-tv-eskilerden.279141/
Hocam uygun fiyatlı bise onerirmisin seninki stokta yok

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam uygun fiyatlı bise onerirmisin seninki stokta yok
Belkin marka olarak bakın hocam. Aynı modelden çıkmaz.
6 lı alın. Tv ye ev sinema sistemi, ps5 vb , Harici uydu cihazı vs bağladığınız durumlarda lazım olur.
Bu prize yüksek akım çeken ni cihaz bağlı iken televizyonu açık tutmayın yada o cihazı farklı prize takın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belkin Surge Plus 4'lü priz, yüksek gerilim korumalı (2,4 A, 2 m kablolu 2 USB bağlantısı dahil) beyaz/gri BSV401VF2M https://amzn.eu/d/08CrzlR4

Top Bottom