neshter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 806
durum nedir hocam bakiye geldi mi sizebende daha önce kaydoldum ama şimdi doğruladım gelir mi acaba
durum nedir hocam bakiye geldi mi sizebende daha önce kaydoldum ama şimdi doğruladım gelir mi acaba
Gelmedi maalesef yeni kayıt açtırıp hesabını onaylattığım arkadaşıma geldi hesabı olup da onaylatan kişilere gelmiyormuş demek kidurum nedir hocam bakiye geldi mi size
Kampanya devam ediyor mu birde 18 yaş şartı var mıSAMSUNG WALLET YENİ ÜYELERE 250₺ KAMPANYASI
Ödül: 250₺ + 4 aylık Amazon Prime üyeliği
Telefonunuzda NFC özelliği olması şart.
App Store veya Google Play üzerinden S Wallet uygulamasını indiriyoruz.
Üye olup hesabımıza giriş yapıyoruz. Anasayfada çıkan “Hesabını doğrula” kısmından adımları tamamlayarak hesabımızı doğruluyoruz.
Ödüller 3 iş günü içerisinde yatırılacak. S Wallet sanal kartı ile 250TL’yi istediğiniz yerde harcayabilirsiniz. (Nakit çekilemiyor, belki Nkolay denenebilir.)
Amazon Prime üyeliği için: Kampanyalar kısmından Amazon Prime kodunuzu da alabilirsiniz.
Hocam sadece Vodafone pay'e mi atabiliyoruz parayı?Vodafone pay olanlar parayı vodafone paya yatırıp qr ile atmden çekebilir
Hocam nasıl yaptınız işlemi detaylı anlatabilir misiniz, çok sevinirim.teşekkürler istanbulkart dijital hesabıma cektim ordanda banka hesabıma attım sizede öneririm. istanbulkartta dijital hesap açıp doğrulayınca bir çok işlem yapabiliyorsunuz
istanbulkart uygulamasında hesabı doğrulayınca dijital hesap açılıyor o hesapta işlemler yapılabiliyor. dijital hesaba "TL YÜKLE" diyerek yaptım swallet'in sanal kartını girerek yaptım sanki alışveriş yapar gibi. o dijital hesaptanda başka hesabıma iban yoluyla yolladım cok basit işlem.Hocam nasıl yaptınız işlemi detaylı anlatabilir misiniz, çok sevinirim.
Bunun için hesap onaylamak gerekiyor mu, hesabı açtım doğrulama yapmam gerekiyor mu ?istanbulkart uygulamasında hesabı doğrulayınca dijital hesap açılıyor o hesapta işlemler yapılabiliyor. dijital hesaba "TL YÜKLE" diyerek yaptım swallet'in sanal kartını girerek yaptım sanki alışveriş yapar gibi. o dijital hesaptanda başka hesabıma iban yoluyla yolladım cok basit işlem.
250 TL yok en yüksek 200 TL mi çektiniz, para kesmesi de normal miistanbulkart uygulamasında hesabı doğrulayınca dijital hesap açılıyor o hesapta işlemler yapılabiliyor. dijital hesaba "TL YÜKLE" diyerek yaptım swallet'in sanal kartını girerek yaptım sanki alışveriş yapar gibi. o dijital hesaptanda başka hesabıma iban yoluyla yolladım cok basit işlem.
Ana sayfada işlem gözüküyor ise devam ediyordur hocam bak istersen bende gözükmüyorhayla devam edıyor mu
hocam 250 tl yi parça parça nasıl çekebiliyorsan çekmeye calisicaksin ben öyle yaptim para kesmesi tabii ki normal başka çekme yolu varsa bilmiyorum ben öyle yaptim onaylamak gerekiyor evet dijital hesap açıp iban para almak yollamak içinBunun için hesap onaylamak gerekiyor mu, hesabı açtım doğrulama yapmam gerekiyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
250 TL yok en yüksek 200 TL mi çektiniz, para kesmesi de normal mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ana sayfada işlem gözüküyor ise devam ediyordur hocam bak istersen bende gözükmüyor