Neler Yeni

Samsung Watch 4 2024 de hala alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
Yurt dışı s20 plus kullanıyorum Yurt dışı olması sorun yaratır mı sizce
Yaratacağını sanmıyorum Samsung hesabınıza giriş yapabiliyor musunuz ve Samsung health monitor uygulamasını kullanabiliyor musunuz?

Maethril_

80+ Bronze
Eski olmasına rağmen hala akıcı bir saat. Şarjı dışında pek bir eksisi yok hala alınır bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
Samsung hesabına hiç girmedim bilmiyorum fakat samsung health kullanabiliyorum evet
Sorun yaşamazsın o zaman. Samsung wearable uygulamasi ile saati telefonunla bağladıktan sonra tansiyon ve ekg ölçümü için health monitor uygulamasini indirmeniz gerekecek yani normal samsung health ile ayni değil ama telefonun yurtdışı olmasi ile ilgili bir sorun yaşanmaz. Wearable uygulamasini için de sorun yaşamazsınız zaten çünkü saat Bluetooth ile bağlantı sağlıyor herhangi bir sorun olmaz yurtdışı olmasından dolayı.

1000081422.jpg

Oriencc

80+ Bronze
Sorun yaşamazsın o zaman. Samsung wearable uygulamasi ile saati telefonunla bağladıktan sonra tansiyon ve ekg ölçümü için health monitor uygulamasini indirmeniz gerekecek yani normal samsung health ile ayni değil ama telefonun yurtdışı olmasi ile ilgili bir sorun yaşanmaz. Wearable uygulamasini için de sorun yaşamazsınız zaten çünkü saat Bluetooth ile bağlantı sağlıyor herhangi bir sorun olmaz yurtdışı olmasından dolayı.

Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler şuan da memnun musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
Teşekkürler şuan da memnun musunuz?
Evet memnunum PlayStore üzerinden uygulama yüklenebilir olması cezbetmişti beni o yüzden almıştım yani küçük ve çok işlevsel. Tabi cok fazla uygulama çeşitliliği yok sadece saate özel uygulamaları görebiliyorsunuz normal PlayStore içerikleri gibi degil ama gayet de yeterli genel olarak sağlık ile ilgili uygulamalar var saat arayüz uygulamalari var. WhatsApp indirdim bazen kurtarıcım oluyor sarjim yüzde 5 falan olduğunda saatle görüşme yapıyorum mesaj atıyorum tabi telefon kapanırsa bu mümkün değil. Samsung uygulamalari var ve kullanışlı oluyor saatten alarm kurmak vs. Eger sizi memnun etmeyecek bir yanı olursa pil süresi olabilir ki ben şikayetçi değilim duşa girerken şarja takıyorum şarj sorunu yaşamıyorum zaten ortalama 2 gün falan gidiyor. Size tavsiyem alırsanız saati kolunuzdsn çıkartmak zorunda olduğunuz zamanlar şarja takın duş vs gibi. Ben oyun oynarken saat takmayı sevmiyorum o zaman da şarja takıyorum daha şarjım olsa bile. Bu arada hiçbir özelliğini kapatmadan kullanıyorum o şekilde 2 gün gidiyor yani anlık nabız ölçümü falan her şey aktif güç tasarrufu modu kapalı şekilde kullanıyorum. Umarım yardımcı olur 👍🏻

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
İkinci el alınır

Top Bottom