Sanal 7.1 Neden Önerilmiyor?

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Arkadaşlar çoğu e-sporcu "Sanal 7.1" önermiyor. Sizce neden? Gerçek 7.1'li bildiğiniz kulaklık var mı?

7.1 ve HRTF açık oynuyorum. Sanki sesler daha net yerlerden geliyor gibi.
Ben de öyle hissediyorum ancak bazen sol çaprazdan gelmesi gereken ses sağ çaprazdan gelebiliyor zamanında bu sanal 7.1 hatalarını çok yaşadım.
Esporcular bile 7.1 falan boş iş stereo adamdır diyor :D
Yardımcı olarak bi tek Hrtf açsan yeterli bence.

Ben de öyle hissediyorum ancak bazen sol çaprazdan gelmesi gereken ses sağ çaprazdan gelebiliyor zamanında bu sanal 7.1 hatalarını çok yaşadım.
Esporcular bile 7.1 falan boş iş stereo adamdır diyor :D
Yardımcı olarak bi tek Hrtf açsan yeterli bence.
Gerçek 7.1 bildiğiniz kulaklık var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben genelde kulaklık alırken 7.1 olmasına dikkat ediyordum. Artık 7.1 olmasa da olur değil mi? Mesela Fury-x 7.1 wireless diye satılıyor. Ben başka bir wireless kulaklık alsam, ikisinin de stereo performansı aynı mı olur? Ayrıca Cloud II sanal 7.1 mi?

Çünkü gerçek 7.1 olanların sesi daha üst seviye.
Kulaklığımdan 7.1 özelliği açık oynuyordum ve şimdi kapatıp 3d modu ile oynuyorum ama hala çevresel bir ses var. 3D'yi de kapattığım zaman yine devam ediyor çevresel ses. Sizce neden?

Forte-Y

Kulaklığımdan 7.1 özelliği açık oynuyordum ve şimdi kapatıp 3d modu ile oynuyorum ama hala çevresel bir ses var. 3D'yi de kapattığım zaman yine devam ediyor çevresel ses. Sizce neden?

Forte-Y
Kulaklığın yazılımı varsa orayı kontrol et.

Çünkü tam düzgün ses vermiyor ve pek işe yaramıyor bende var sesi bozuyor diye açmıyorum

Geri