BurakPasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 553
Arkadaşlar çoğu e-sporcu "Sanal 7.1" önermiyor. Sizce neden? Gerçek 7.1'li bildiğiniz kulaklık var mı?
7.1 ve HRTF açık oynuyorum. Sanki sesler daha net yerlerden geliyor gibi.Sanal çünkü. Oyundaki sesleri bozabiliyor.
7.1 Tarzı bir şey lazımsa HRTF açabilirsin.
Ben de öyle hissediyorum ancak bazen sol çaprazdan gelmesi gereken ses sağ çaprazdan gelebiliyor zamanında bu sanal 7.1 hatalarını çok yaşadım.7.1 ve HRTF açık oynuyorum. Sanki sesler daha net yerlerden geliyor gibi.
Gerçek 7.1 bildiğiniz kulaklık var mı?Ben de öyle hissediyorum ancak bazen sol çaprazdan gelmesi gereken ses sağ çaprazdan gelebiliyor zamanında bu sanal 7.1 hatalarını çok yaşadım.
Esporcular bile 7.1 falan boş iş stereo adamdır diyor
Yardımcı olarak bi tek Hrtf açsan yeterli bence.
ROG Strix 7.1Gerçek 7.1 bildiğiniz kulaklık var mı?
Kulaklığımdan 7.1 özelliği açık oynuyordum ve şimdi kapatıp 3d modu ile oynuyorum ama hala çevresel bir ses var. 3D'yi de kapattığım zaman yine devam ediyor çevresel ses. Sizce neden?Çünkü gerçek 7.1 olanların sesi daha üst seviye.
Kulaklığın yazılımı varsa orayı kontrol et.Kulaklığımdan 7.1 özelliği açık oynuyordum ve şimdi kapatıp 3d modu ile oynuyorum ama hala çevresel bir ses var. 3D'yi de kapattığım zaman yine devam ediyor çevresel ses. Sizce neden?
Forte-Y
Yazılımdan kapattım zaten ama hala açık.Kulaklığın yazılımı varsa orayı kontrol et.
Arkadaşlar çoğu e-sporcu "Sanal 7.1" önermiyor. Sizce neden? Gerçek 7.1'li bildiğiniz kulaklık var mı?