Neler Yeni

sanal alemde tamamen anonim olmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ömer faruk gürlük
teknoloji ve internete merak sarmış biriyim ve bu alanların legal yönünü merak ettiğim kadar illegal bölümlerinide merak ediyorum ama kişisel bilgilerimin ve verilerimin ifşa olmaması için belirli program ve yazılımlara ihtiyacım olduğunu biliyorum bana sanal alemde nasıl tamamen olmasada büyük oranda nasıl anonim olacağımı öğretecek içerik üreticisi site veya kitap önerisi olan

Bolesni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nail Samet Akgül
Instagram
bolesni.xyz
Sanalda hiç kimse anonim değildir.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Tamamen anonim olmak mümkün değil ama vpn anonim olmanda yardımcı olur bir tık

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
teknoloji ve internete merak sarmış biriyim ve bu alanların legal yönünü merak ettiğim kadar illegal bölümlerinide merak ediyorum ama kişisel bilgilerimin ve verilerimin ifşa olmaması için belirli program ve yazılımlara ihtiyacım olduğunu biliyorum bana sanal alemde nasıl tamamen olmasada büyük oranda nasıl anonim olacağımı öğretecek içerik üreticisi site veya kitap önerisi olan
sana yardımcı olabilirim ben de siber güvenlik üzerine çalışıyorum buraya pek vakit geçiremiyorum instagramdan ulaşırsan detaylı anlatırım @troyn4ndo

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
sana yardımcı olabilirim ben de siber güvenlik üzerine çalışıyorum buraya pek vakit geçiremiyorum instagramdan ulaşırsan detaylı anlatırım @troyn4ndo
Buraya da biraz vakit ayır :)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tamamen anonim olamazsınız. Deep Web bile anonim değil.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Öperler seni 😚

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eğer interneti bugün kullanmaya başlamadıysan çoktan verilerin işlenmiştir bile.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Konuyu biraz hortlatıyoruma ama tam anonim olmak istiyorsan sanal makineye Whonix işletim sistemi kurup tor node'una bağlanırsan tamamen anonim olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom