sanal alemde tamamen anonim olmak

Reaksiyon skoru
19
teknoloji ve internete merak sarmış biriyim ve bu alanların legal yönünü merak ettiğim kadar illegal bölümlerinide merak ediyorum ama kişisel bilgilerimin ve verilerimin ifşa olmaması için belirli program ve yazılımlara ihtiyacım olduğunu biliyorum bana sanal alemde nasıl tamamen olmasada büyük oranda nasıl anonim olacağımı öğretecek içerik üreticisi site veya kitap önerisi olan

Tamamen anonim olmak mümkün değil ama vpn anonim olmanda yardımcı olur bir tık

teknoloji ve internete merak sarmış biriyim ve bu alanların legal yönünü merak ettiğim kadar illegal bölümlerinide merak ediyorum ama kişisel bilgilerimin ve verilerimin ifşa olmaması için belirli program ve yazılımlara ihtiyacım olduğunu biliyorum bana sanal alemde nasıl tamamen olmasada büyük oranda nasıl anonim olacağımı öğretecek içerik üreticisi site veya kitap önerisi olan
sana yardımcı olabilirim ben de siber güvenlik üzerine çalışıyorum buraya pek vakit geçiremiyorum instagramdan ulaşırsan detaylı anlatırım @troyn4ndo

sana yardımcı olabilirim ben de siber güvenlik üzerine çalışıyorum buraya pek vakit geçiremiyorum instagramdan ulaşırsan detaylı anlatırım @troyn4ndo
Buraya da biraz vakit ayır (:

Tamamen anonim olamazsınız. Deep Web bile anonim değil.

Eğer interneti bugün kullanmaya başlamadıysan çoktan verilerin işlenmiştir bile.

Konuyu biraz hortlatıyoruma ama tam anonim olmak istiyorsan sanal makineye Whonix işletim sistemi kurup tor node'una bağlanırsan tamamen anonim olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,287
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri