Neler Yeni

Sanal Kart Önerisi Varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yusuf Yıldız
Çok güvenemediğim bir yerden alışveriş yapacağım bunun için sanal kart kullanmak istiyorum Kart önerebilecek varmı
Coğu kişi papara al diyor ama Birde DA farkı olsun dedim
Birde niye ininal almayayım onu anlamadım ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Çok güvenemediğim bir yerden alışveriş yapacağım bunun için sanal kart kullanmak istiyorum Kart önerebilecek varmı
Papara al bro herseyde cok iyi ininale bin basar bende ikisi de var onceden ininal kullaniyodum simdi paparayi kullaniyorum neden daha onceden kullanmamisim diye kendime sordum aldigimda

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yusuf Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Papara al bro herseyde cok iyi ininale bin basar bende ikisi de var onceden ininal kullaniyodum simdi paparayi kullaniyorum neden daha onceden kullanmamisim diye kendime sordum aldigimda
Birde bu papara black kart ile papara sanal kart farkı ne yani birinbde kart eline gelmıyomu tamamen int üzerindenmi ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș

Birde bu papara black kart ile papara sanal kart farkı ne yani birinbde kart eline gelmıyomu tamamen int üzerindenmi ?
Bu aralarindaki fark ayrica cashback dedigi seyde spotify netflix eczane kitapçılarda hepsiburadada vs vs cogu yerde odedigin miktarin bir kismini kartina geri yatırıyor

Ekler

• Screenshot_2020-11-23-22-25-07-635_com.mobillium.papara.png
    Screenshot_2020-11-23-22-25-07-635_com.mobillium.papara.png
    254.2 KB · Hit: 61
  • Screenshot_2020-11-23-22-25-12-354_com.mobillium.papara.png
    Screenshot_2020-11-23-22-25-12-354_com.mobillium.papara.png
    373.5 KB · Hit: 98
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yusuf Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu aralarindaki fark ayrica cashback dedigi seyde spotify netflix eczane kitapçılarda hepsiburadada vs vs cogu yerde odedigin miktarin bir kismini kartina geri yatırıyor
Yani ben black kart mı alayım ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Saol kardeş birde aktivasyon işlemini kart gelincemi yapacağım
Aktivasyon vs hic zor degil zaten ininal gibi oyle marketten gidiyim aliyim yok internet üzerinden bașvurunu yapacaksin adresini vs eger tam adresin sitesinde cikmiyorsa yakin adresi vereceksin sonra kart kuryeye verilecek evinin önüne kadar gelip sana yarim saat kagit imzalatacak senden baskasi da teslim alamaz karti sonrasi kolay zaten zarf icinde kartin zarfin icindeki kagidin sol ust kosesinde bi barkod var o barkodu mobil uygulamasindan okutacaksin oldu bitti baska bisiy yapmana gerek yok. Zaten herhangi bi problem olursa musteri hizmetlerini ara baya ilgileniyorlar

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Ailenden birinin (senin de olabilir 🙃) kredi kartına sanal kart oluşturabilirsin. Mobil bankacılık uygulamasından kolayca oluşturabilir ve limit koyabilirsin. İşin bitince de silersin. Papara ve İninal’a ekstra para ödemene gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,039
Üyeler
163,928
Son üye
404ur4s
Top Bottom