ya mesela 120gb ssd varsa 120gb ram yapabiliniyor mu?Sanal ram indirme hiçbir işe yaramaz
PC ne virüs bile bulaşturabilirsin
(İnternetten indirileni diyorsan)
Mesaj otomatik birleştirildi:
HDD i ram yapmakyan bahsediyorsan PC de az ram varsa biraz işe yarar
Hayır bir kaç gb ram yapabiliyorsun ve bu senin bilgisayarindaki normal ram gibi çalışmıyor çok daha hantal. Windowa önerilen ayarlarda kalmasini öneririm.ya mesela 120gb ssd varsa 120gb ram yapabiliniyor mu?
Bildiğim kadarıyla oyunlardaki dropları az da olsa götürüyor,fakat 120gb ne hocam ne yaptınız ?ya mesela 120gb ssd varsa 120gb ram yapabiliniyor mu?
Hayır. Windows zaten ne kadar gerekiyorsa o kadar sanal RAM oluşturuyor kendine SSD üzerinden. HDD üzerinden sanal RAM olayı zaten yaş bir olay.ya mesela 120gb ssd varsa 120gb ram yapabiliniyor mu?
Benim sistem sanal RAMden 20 GB üstü kullanıyordu diye hatırlıyorum. 6 GB sanal RAM yetmez kimseye bence.Bildiğim kadarıyla oyunlardaki dropları az da olsa götürüyor,fakat 120gb ne hocam ne yaptınız ?
Ve Maksimum 6 verilmesi en iyi seçenek.
1 tb hdd var 1 tb ram yapabiliyok muya mesela 120gb ssd varsa 120gb ram yapabiliniyor mu?
Hayir1 tb HDD var 1 tb ram yapabiliyok mu
ironiydi : (Hayir
Bidahakine ünlem koy reis anlayamiyoruzironiydi : (
ünlem koyunca da bazı arkadaşlar koyunca tüm komikliği kaçıyor diyor (bence de öyle) ne yapsam bilemedim :dBidahakine ünlem koy reis anlayamiyoruz
Evet yapılıyor. En ucuz 120GB SSD 168₺, 120GB Ram 4000₺. Evet ez para.ya mesela 120gb ssd varsa 120gb ram yapabiliniyor mu?