Neler Yeni

Sanaldan Kız ile konuşmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Engine
hocam emin olmadan gitmeyin dalgayı görünce iş işten geçmiş olur :D
Aman hocam Yapmayın 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gitme hemen kankam, dediğin gibi bekle ve zamana bırak zaten olmazsa o seni salar. Şimdi gitmeye kalksan masraf kız belki seni kullanacak, biraz yakın durur sırf paranı harcatmak için sonra uğraş dur. Madem çalışıyor kendisi gelsin yanına çağırmayı iyi bilir, tabi nasıl olsa seyyar bankası yanında olacak yeme bu numaraları sakın.
Eyvallah hocam Değerli yorumlarınız için

Kara*

80+ Silver
Aman hocam Yapmayın 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah hocam Değerli yorumlarınız için
Rica ederim bu yöntem kızların klasik avlama taktiği ilerleyen dönemlerde baktın işler yolunda gidiyor o zaman denemelik yaparsın bir şeyler. Şimdi çok erken aynı numarayı yaparak her kızla olacak sanan arkadaşlarım çok yedi hep paraları gitti :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Engine
Rica ederim bu yöntem kızların klasik avlama taktiği ilerleyen dönemlerde baktın işler yolunda gidiyor o zaman denemelik yaparsın bir şeyler. Şimdi çok erken aynı numarayı yaparak her kızla olacak sanan arkadaşlarım çok yedi hep paraları gitti :D
Doğru Diyorsunuz Hocam daha çok Zaman lazım Bide kız 175 ben 173 üm Bi tık moralimi Bozdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Engine
Maşallah git cevizleri düşürmeye sopa olarak kullan kızı, geyik bir yana evet boy olarak sizi bozabilir ama daha olmayacak şeye amin demeye gerek yok, rahat olmaya çalışın.
Yok hocam zaten olmayacak gözle bakmaya başladım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hemen size kucak açana gitmeyin ilişkiler çocuk oyuncağı gibi olmaz ilişkiler bitince güvensizlikler ortaya çıkıyor duygular da belirsizlik oluyor Uzak mesafeler ilişkileri zedeler yaşınız kaç bilmiyorum ama kendi oturduğunuz şehirde arkadaş edinmeye bakın sanaldan çağıran kızlara gidilmez hele ki şu devirde gerçekten düzgün bir aday bulmak çok zor gençsiniz daha emin adımlarla ilerleyin temkinli olun güzel arkadaşlıklar edineceksiniz 26 yaşındayım şuan bir sahibim yok acelem de yok 😁 akışına bırakın biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Engine
Hemen size kucak açana gitmeyin ilişkiler çocuk oyuncağı gibi olmaz ilişkiler bitince güvensizlikler ortaya çıkıyor duygular da belirsizlik oluyor Uzak mesafeler ilişkileri zedeler yaşınız kaç bilmiyorum ama kendi oturduğunuz şehirde arkadaş edinmeye bakın sanaldan çağıran kızlara gidilmez hele ki şu devirde gerçekten düzgün bir aday bulmak çok zor gençsiniz daha emin adımlarla ilerleyin temkinli olun güzel arkadaşlıklar edineceksiniz 26 yaşındayım şuan bir sahibim yok acelem de yok 😁 akışına bırakın biraz
18 yaşındayım Hocam Şu zamana kadar akışına Bıraktım da insan bir zamandan sonra konuşacak İnsan Arıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
18 yaşındayım Hocam Şu zamana kadar akışına Bıraktım da insan bir zamandan sonra konuşacak İnsan Arıyor
Arıyor ama öyle her gel diyen kızla konuşulmaz ben öyle düşünüyorum ben ilişkilerimde ciddiyet arıyorum belki ondandır çocukca ilişkileri oldum olası sevmem tercih etmem o yüzden bekliyorum galiba 😁

Kara*

80+ Silver
Arıyor ama öyle her gel diyen kızla konuşulmaz ben öyle düşünüyorum ben ilişkilerimde ciddiyet arıyorum belki ondandır çocukca ilişkileri oldum olası sevmem tercih etmem o yüzden bekliyorum galiba 😁
-Yia askm ben surdayimda sen gelsene bizim sehre bi kere (kesinlikle paranı yemez) sadece gezer takılırız ihihi

+Tabi yavrum kesin geliyorum parayı alınca bizim ilişkimiz başkalarına benzemez hea (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Engine
Hocam Bende Ciddiyet ve Ciddi İlişki İstiyorum Ama İmkansız gibi bişey

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sanaldan & Uzaktan ilişki boşluklarını bırakıp gerçekte gidip kızlarla konuşmaya çalışın sevgili olmana gerek yok her karşı cins ile. Bi arkadaş grubu içerisinde bulunsan vs bile daha mutlu hissedersin suankine gore.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,595
Üyeler
162,031
Son üye
wecoNN
Top Bottom