Neler Yeni

Sanaldan Kız ile konuşmak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
ee ne oldu sonuç aylardır beklıyorum

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
1 ay boyunca farklı bır sehırden ortak arkadaş vesilesi ile azerbaycanlı bir kız ile konustum 7/24 konusuyorduk ben uzun yolculuga cıkıyourum dıye kendısı uyumayıp benımle gorunutlu konusuyordu hergun en az 4-5 saat belki daha fazla goruntulu konusuyorduk ve konu da buluyorduk bi gun sabah yazmadı bende yazmadı 2-3 gun gectıkcen sonra yazdım bı sıkıntı mı var dıye artık konusmayalım falan dedi bende yolun acık olsun dıyıp saldım anlıyacagın uzaktan olmaz bu arada hıc sevgılım olmadı ve ılk defa bı kız ıle bu kadar yakın konusmustum

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Engine
Ee gittin mi yanına falan kızı çözdün mü hocam sana uyuyor mu?
Hocam yanına daha gitmedim 2,3 haftaya gideceğim inşallah Her gün Görüntülü falan konuşuyoruz kafa bi kız hayırlısı bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Engine
Anladım dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım. Ne kadar dayanabilecek genelde sanal zort oluyor ciddileşmeye ya da sorunlar girince :D
bakalım hocam göreceğiz zamanla şuanlık net bişey diyemiyorum (haklısınız sanaldan konuşma hakkında)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,595
Üyeler
162,031
Son üye
wecoNN
Top Bottom