Neler Yeni

sanallaştırma hatası

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mehmet sunal
bir sürü foruma girdim her denileni yaptım ama bir türlü olmadı yapamadım işlemcim i5-9400f sanallaştırmayı destekliyor ama BİOS tan açmamam rağmen hem görev yöneticisinde devre dışı hem de kullandığım emülatörlerde devre dışı görünüyor bilgisayarım baya doluydu belki bundan dolayı olabilir diye daha 2 gün önce format atıp Windows 10 kurdum ama sanallaştırmayı kullanamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
bir sürü foruma girdim her denileni yaptım ama bir türlü olmadı yapamadım işlemcim i5-9400f sanallaştırmayı destekliyor ama BİOS tan açmamam rağmen hem görev yöneticisinde devre dışı hem de kullandığım emülatörlerde devre dışı görünüyor bilgisayarım baya doluydu belki bundan dolayı olabilir diye daha 2 gün önce format atıp Windows 10 kurdum ama sanallaştırmayı kullanamıyorum
Hocam sanallaştırma derken Android uygulamalarını PC'de kullanmaktan behsediyorsanız o sadece Windows 11'de oluyor.

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mehmet sunal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyler çözümü kend,m buldum eğer aynı sorunu yaşayan olursa 2 tane ayar varmış BİOSumda birisi intel virtualization biriside VT-d diye ben sadece VT-d yi bulup açmışdım baştan eğer sıkıntı yaşayan varsa bi baksın öteki ayar kapalı olabilir

Top Bottom