sanallaştırma hatası

Overrate

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
bir sürü foruma girdim her denileni yaptım ama bir türlü olmadı yapamadım işlemcim i5-9400f sanallaştırmayı destekliyor ama BİOS tan açmamam rağmen hem görev yöneticisinde devre dışı hem de kullandığım emülatörlerde devre dışı görünüyor bilgisayarım baya doluydu belki bundan dolayı olabilir diye daha 2 gün önce format atıp Windows 10 kurdum ama sanallaştırmayı kullanamıyorum

bir sürü foruma girdim her denileni yaptım ama bir türlü olmadı yapamadım işlemcim i5-9400f sanallaştırmayı destekliyor ama BİOS tan açmamam rağmen hem görev yöneticisinde devre dışı hem de kullandığım emülatörlerde devre dışı görünüyor bilgisayarım baya doluydu belki bundan dolayı olabilir diye daha 2 gün önce format atıp Windows 10 kurdum ama sanallaştırmayı kullanamıyorum
Hocam sanallaştırma derken Android uygulamalarını PC'de kullanmaktan behsediyorsanız o sadece Windows 11'de oluyor.

beyler çözümü kend,m buldum eğer aynı sorunu yaşayan olursa 2 tane ayar varmış BİOSumda birisi intel virtualization biriside VT-d diye ben sadece VT-d yi bulup açmışdım baştan eğer sıkıntı yaşayan varsa bi baksın öteki ayar kapalı olabilir

Geri