🔥İndirim Sandisk / Kioxia 64 GB Usb Bellekler 171 / 179 TL🔥

Kioxia 128 liği 2 yıldır sürekli kullanıyorum tek kelime ile mükemmel, aynı anda kingston 3.0 metal flashını da kullanıyorum tam bir kanserlil dosyalara tıklayınca 3 saniye sonra açıyor. Sandisk aktif kullanmadığım için yorum yok ama kingstonu çöpe atmak için 1 adet daha 128 lik kioxia aldım.

Bu diskleri görünce niye alma ihtiyacı duyuyorum ya. Normalde hiç ihtiyacım yok 4-5 tane var. Ama bu ilanı görünce hiç usb diskim yokmuş gibi hissediyorum dayanamayıp alıyorum :/

SANDİSK VARKEN KİOXİA
Bu diskleri görünce niye alma ihtiyacı duyuyorum ya. Normalde hiç ihtiyacım yok 4-5 tane var. Ama bu ilanı görünce hiç usb diskim yokmuş gibi hissediyorum dayanamayıp alıyorum :/
USB bellek hastalığı

SANDİSK VARKEN KİOXİA ÇAY SERVİSİ YAPAR.
Valla hocam her markanın her modeli aynı olmuyor. Benzer modellerin karşılaştırıldığı testlere bakmak lazım. Marka iyi diye her modeli de iyi olmuyor. Bakınız 3 yıldır kullandığım kingston çok beğenilen ve övülen bir model tüm dosyayı atma hızı iyi ama dosyalar arasında gezerken ya da çok parçalı dosyalarda kanserlik.

Sandisk'in 128 GB'lık versiyonunu 2023'de almıştım hala kullanmaktayım. Hız ve stabil açısından USB 3.0'ın hakkını veriyor. (2023'de kupon ve indirime denk getirip 80 TL'ye almışım.)

Usb c olanlar buna benzer fiyata düşse güzel olurdu ipade lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,048
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri