T.P.G.
80+ Titanium
Semih uçuyosun Semih!Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef.
(Şimdi buna yanlış bilgilendirme atarlar.)
Semih uçuyosun Semih!Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef.
Doğrular ve gerçekler gökyüzündeyse bırak uçalım be Furkan Abi!Semih uçuyosun Semih!
İki üç tane like için böyle dramaları başka forumlarda yapın, Hiçbir üyeye eleştirdiği için ceza vermedik. Bunun aksini yansıtacak şekilde yorum yapan herkesi en ufak ayrım yapmadan forumdan uzaklaştırırım. Biz bu forum için sabahlara kadar çalışıyoruz kimsenin algı yönetimine izin vermem. Bize kaliteli insan lazım iki tane like için dram yapan adama ihtiyacımız yok. Vay vay DA Forum'a gelip foruma yapılan yorum bak "Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef." sadece gülüyorum.Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef.
İki üç tane like için böyle dramaları başka forumda yapın, Hiçbir üyeye eleştirdiği için ceza vermedik. Bunun aksini yansıtacak şekilde yorum yapan herkesi en ufak ayrım yapmadan forumdan uzaklaştırırım. Biz bu forum için sabahlara kadar çalışıyoruz kimsenin algı yönetimine izin vermem. Bize kaliteli insan lazım iki tane like için dram yapan adama ihtiyacımız yok. Vay vay DA Forum'a gelip foruma yapılan yorum bak "Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef." sadece gülüyorum.
Cevap verir misiniz ?Alıntıyı görüntüle
"İçinden geçiyor" lafı forumda oldukça fazla kullanılan bir söz ve hiç kimse bu sözü kullandığı için ban yemedi.
Ama ne hikmetse kanala veya size karşı kullanıldığında "Sınırsız yasaklanmaya" sebep oluyor.
Böyle bir olay yaşanmışken çıkıp " eleştiren bir kişiye bile bu zamana kadar uyarı dahi verilmedi" demeniz yanlış olur.
Yaptığı terbiyesizlik mi ? Evet. Ama sadece size değil. Bu sözü kullanan herkes başka markalara terbiyesizlik yapıyor peki onlar neden "Sınırsız" yasaklanmıyor ? Cidden ortada böyle bir olay hatta olaylar varken bu sözleri söylemeniz komik.
Kesin ben de bu minik eleştiriden dolayı süresiz yasaklanacağım.
Görüşürüz.
İki üç tane like için böyle dramaları başka forumlarda yapın, Hiçbir üyeye eleştirdiği için ceza vermedik. Bunun aksini yansıtacak şekilde yorum yapan herkesi en ufak ayrım yapmadan forumdan uzaklaştırırım. Biz bu forum için sabahlara kadar çalışıyoruz kimsenin algı yönetimine izin vermem. Bize kaliteli insan lazım iki tane like için dram yapan adama ihtiyacımız yok. Vay vay DA Forum'a gelip foruma yapılan yorum bak "Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef." sadece gülüyorum.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül Da Sistem 3 kullanıyorum sistemdeki kıoxcıa m2 ssd nın yazma hızı çok düştü gözüküyor. Bu kronik sorun mudur crystal disk mark vs kontrol ettim.
cidden ya sandisk ssd'lerde bence hiç bir sorun yokArkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.
Alıntıyı görüntüle
Bana sorman yeter, DRAMless.DRAMless diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilemiyorum. Herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
Semih kurBAN bayramın mübarek olsun kardeşimBurada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef.
Brom eleştirin için teşekkürler aklı başında her üyemin başımın üstünde yeri var ama sana şöyle bir açıklama yapayım;Açtığınız konu, benim kullandığım SSD'ler sorunlu olmaz vb. bir düşünceyle açılmamıştır umarım. Maalesef bir çok ssd model ve markası kronik sorunlu. Bunlar arasında Samsung gibi üst seviye SSD'ler kullanmadıkça da hem kısa hem uzun vadede sorunlar çıkartabiliyorlar. Yanlış anlamayın sizin haterınız da değilim fanboyunuz da değilim. Fakat açtığınız konu bana saçma geldi, oldukça fazla sayıda kronik sorunlu SSD'leri sisteminizde kullanırken/tanıtırken, bunları söylüyor olmanız bana pek de mantıklı gelmedi.
Diğer forumlara göre çok daha fazla müsamaha gösteriliyor bu forumda ona eminim, bu mesajı diğer forumlarda atsam direkt olarak banlanabilirim. Her dönemde f/p en iyi sistemleri siz çıkarsanız da maalesef kronik sorunlu ssd'leri de siz tanıttınız/övdünüz.
Rehber - Sorunlu Sayılabilecek SSD'ler!
Bu konuda tekrardan sorunlu diyebileceğimiz SSD diskleri paylaşacağım. Kronik sorunlu demeyeceğim ve demenizi de önermem, doğru bulmuyorum. Kronik sorun, bir ürünün fabrika çıkışlı tüm partilerinde problem olmasına denir. Bu diskleri kullanıp memnun kalan kişiler de var, o yüzden kronik...donanimarsivi.comBir de bu ssd'ler o zaman f/p'dı gibi saçma şeyler söylemezsiniz umarım çünkü sorunlu bir SSD f/p falan olmaz onu da unutmayalım. O zaman bana göre de gamepower frisby 650w psular f/p çünkü 650w olarak bulabileceğiniz en ucuz psulardan. Fakat sorunları olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
RC500'ü şahsen ben kullanıyorum, 100saatte bile sağlığı düştü ayrıca yazma hızı yarı yarıya düşük seviyede. Biliyorum ssd konuları şans sorunsuz ssd bulmak zor fakat siz bu kadar çok kronik sorunlu SSD'leri tanıtırken bu konuyu açmanız ironik. Yani benim demeye çalıştığım yeni sistemde kullanılan SSD de yakın/uzun vadede sorunlar teşkil edebilir bunu ancak kullananlar söyleyecektir. Zaten sorunlu olursa siz de duyarsınız, lütfen kendi kullandığınız/tanıttığınz ssd'ler sorunsuzmuş gibi davranmayın.
@Abdullah Hacıgül
Demiştim.Yanlış Bilgilendirme dsjhfgplujsdhfgıuhsdfgjsşdlfjghslkdhjbs. Aynen yanlış. Bu mesaj da yanlış değil mi?
Olm ezberlemişiz artık.Burada üyelerin eleştiri yapması yasak maalesef.
Yanlış Bilgilendirme dsjhfgplujsdhfgıuhsdfgjsşdlfjghslkdhjbs. Aynen yanlış. Bu mesaj da yanlış değil mi?
Öğünüm o benim.Bu mesaj neden yanlış bilgilendirme uyarısı almış?
Keşke da sistem 3'te de bunu kullsandaydın da sıkıntı yaşatmasaydın abiArkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.
Alıntıyı görüntüle