Neler Yeni

Sandisk Ultra M2 SSD Ne Zaman Kronik Sorunlu Olur?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Keşke da sistem 3'te de bunu kullsandaydın da sıkıntı yaşatmasaydın abi
DA Sistem 3 de sıkıntı yaratacak hiçbir parça kullanmadık öyle durumlarda benimle iletişime geçin iade işlemleri için yardımcı olurumç

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
DA Sistem 3 de sıkıntı yaratacak hiçbir parça kullanmadık öyle durumlarda benimle iletişime geçin iade işlemleri için yardımcı olurumç
Abi kioxia ssd, sen sistemi cumartesi çıkarttın ben pazartesi teslim aldım o günden beri kullanıyorum %91'e düştü sağlığı ve yazma değerleri de düştü.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abi kioxia ssd, sen sistemi cumartesi çıkarttın ben pazartesi teslim aldım o günden beri kullanıyorum %91'e düştü sağlığı ve yazma değerleri de düştü.
% değerlerinde bir sıkıntı var çünkü SSD %0'da olsa SSD'ne bir şey olmayacak. Aldığın sistemde 1400TL indirim yaptık 1400TLLLL, arkadaşlar gerçekten daha ne istiyorsunuz vallahi yazın ya ben anlamıyorum neden aldın sistemi? çünkü fiyatına göre rakipsizdi ve biliyor musun halen daha fiyatına göre rakipsiz :) keşke bunda kullansaydın dedin bu sistemde ise 600TL indirim var. Lütfen biraz geniş bakın. Bugün o sistem yine satışa çıksa yine yok satacak neden? çünkü daha iyisi yok git o aradaki fiyat farkına 2 tane birden Samsung SSD al size her zaman fiyatına göre en iyisini sundum aslında bunu siz de çok iyi biliyorsunuz da böyle ufak ufak atışmalar insanlara keyifli geliyor :)

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
Benim de attığım mesajı büyük ihtimalle yanlış anladığı için "Yanlış Bilgilendirme" uyarısı almıştım.
Belli bir süre sonra alışıyorsunuz.

Bu arada bana dönüş yapılacaktı yapılmadı.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
% değerlerinde bir sıkıntı var çünkü SSD %0'da olsa SSD'ne bir şey olmayacak. Aldığın sistemde 1400TL indirim yaptık 1400TLLLL, arkadaşlar gerçekten daha ne istiyorsunuz vallahi yazın ya ben anlamıyorum neden aldın sistemi? çünkü fiyatına göre rakipsizdi ve biliyor musun halen daha fiyatına göre rakipsiz :) keşke bunda kullansaydın dedin bu sistemde ise 600TL indirim var. Lütfen biraz geniş bakın. Bugün o sistem yine satışa çıksa yine yok satacak neden? çünkü daha iyisi yok git o aradaki fiyat farkına 2 tane birden Samsung SSD al size her zaman fiyatına göre en iyisini sundum aslında bunu sizde çok iyi biliyorsunuz da böyle ufak ufak atışmalar insanlara keyifli geliyor :)
Hayır abi sen beni yanlış anladın ben sistemden acccayip mutluyum sıkıntısı vs. yok yaptığın indirimde zaten büyük olduğu için aldım işte tek sıkıntı ssd sağlığı hızlı düşmesi.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

HD Sentiel indirip resim atar mısınız?

Bir de CrystalDiskİnfo resmi atın.

TBW başına sağlık düşüyorsa o sağlık düşüşü pek önemli değil.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
% değerlerinde bir sıkıntı var çünkü SSD %0'da olsa SSD'ne bir şey olmayacak. Aldığın sistemde 1400TL indirim yaptık 1400TLLLL, arkadaşlar gerçekten daha ne istiyorsunuz vallahi yazın ya ben anlamıyorum neden aldın sistemi? çünkü fiyatına göre rakipsizdi ve biliyor musun halen daha fiyatına göre rakipsiz :) keşke bunda kullansaydın dedin bu sistemde ise 600TL indirim var. Lütfen biraz geniş bakın. Bugün o sistem yine satışa çıksa yine yok satacak neden? çünkü daha iyisi yok git o aradaki fiyat farkına 2 tane birden Samsung SSD al size her zaman fiyatına göre en iyisini sundum aslında bunu sizde çok iyi biliyorsunuz da böyle ufak ufak atışmalar insanlara keyifli geliyor :)
Hocam 1400 TL değilde 1200 TL indirim yapılıp hiç yoksa Wd blue falan koyulabilirdi diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,969
Üyeler
159,564
Son üye
rufff
Top Bottom