Açtığınız konu, benim kullandığım SSD'ler sorunlu olmaz vb. bir düşünceyle açılmamıştır umarım. Maalesef bir çok ssd model ve markası kronik sorunlu. Bunlar arasında Samsung gibi üst seviye SSD'ler kullanmadıkça da hem kısa hem uzun vadede sorunlar çıkartabiliyorlar. Yanlış anlamayın sizin haterınız da değilim fanboyunuz da değilim. Fakat açtığınız konu bana saçma geldi, oldukça fazla sayıda kronik sorunlu SSD'leri sisteminizde kullanırken/tanıtırken, bunları söylüyor olmanız bana pek de mantıklı gelmedi.
Diğer forumlara göre çok daha fazla müsamaha gösteriliyor bu forumda ona eminim, bu mesajı diğer forumlarda atsam direkt olarak banlanabilirim. Her dönemde f/p en iyi sistemleri siz çıkarsanız da maalesef kronik sorunlu ssd'leri de siz tanıttınız/övdünüz.
Bu konuda tekrardan sorunlu diyebileceğimiz SSD diskleri paylaşacağım. Kronik sorunlu demeyeceğim ve demenizi de önermem, doğru bulmuyorum. Kronik sorun, bir ürünün fabrika çıkışlı tüm partilerinde problem olmasına denir. Bu diskleri kullanıp memnun kalan kişiler de var, o yüzden kronik...
donanimarsivi.com
Bir de bu ssd'ler o zaman f/p'dı gibi saçma şeyler söylemezsiniz umarım çünkü sorunlu bir SSD f/p falan olmaz onu da unutmayalım. O zaman bana göre de gamepower frisby 650w psular f/p çünkü 650w olarak bulabileceğiniz en ucuz psulardan. Fakat sorunları olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
RC500'ü şahsen ben kullanıyorum, 100saatte bile sağlığı düştü ayrıca yazma hızı yarı yarıya düşük seviyede. Biliyorum ssd konuları şans sorunsuz ssd bulmak zor fakat siz bu kadar çok kronik sorunlu SSD'leri tanıtırken bu konuyu açmanız ironik. Yani benim demeye çalıştığım yeni sistemde kullanılan SSD de yakın/uzun vadede sorunlar teşkil edebilir bunu ancak kullananlar söyleyecektir. Zaten sorunlu olursa siz de duyarsınız, lütfen kendi kullandığınız/tanıttığınz ssd'ler sorunsuzmuş gibi davranmayın.