Neler Yeni

Sanırım bilgisayarıma virüs girdi

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Az önce birden ekran bir siyah bir normal oldu. Daha sonra görev yöneticisinde ekran kartını bulamadım. Her şey kastı. Google Chrome, Opera hatalar verdi. Bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi? Şuandada ekran kartı sürücüsü silinmiş sanırım

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Az önce birden ekran bir siyah bir normal oldu. Daha sonra görev yöneticisinde ekran kartını bulamadım. Her şey kastı. Google Chrome, Opera hatalar verdi. Bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi? Şuandada ekran kartı sürücüsü silinmiş sanırım
Bilgisayarı güvenli modda başlatıp virüsün kaynağını arayın. Virüs girmişse en mantıklı ve basit çözüm formattır.

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarı güvenli modda başlatıp virüsün kaynağını arayın. Virüs girmişse en mantıklı ve basit çözüm formattır.
Girmiş olabilir mi anlamsızca her şey donuyo gibiydi. Bir virüs ekran kartı sürücüsünü siler mi?

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Donmadan önce herhangi bir program mı kurdunuz?
Hayır ama SSD deki yerin bittiğinin uyarısını aldım. Galiba o yüzden ama çok mantıksız geliyor. Ekran kartı sürücüsünü silmesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
Güç planınızı yüksek performans olduğunu kontrol edin aynı sorun bende de olmuştu. Sonrasında KasperSky antivirüs indirerek tarama yapabilirsiniz.

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Güç planınızı yüksek performans olduğunu kontrol edin aynı sorun bende de olmuştu. Sonrasında KasperSky antivirüs indirerek tarama yapabilirsiniz.
KasperSky bulunmakta hızlı tarattım. Tam tarama yapacağım.

Glass_Cat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
SANANE KARDEŞŞŞ
Malwerabyte indir. Laptopuma 5 kişi atak etti bu uygulama herşeyi çözdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom