Sanırım, bu bir virüs!

zClutcher

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar lütfen acilen yanıt verin, chrome eklenti mağazasından bir eklenti indirdim (RoPro 1 milyon indirilmiş) ekleye basar basmaz pcye bir dosya indirdi ve indirilenlerde yoktu, önceden böyle olmuyordu virüs sanırım acilen yardım edin.

Arkadaşlar lütfen acilen yanıt verin, chrome eklenti mağazasından bir eklenti indirdim (RoPro 1 milyon indirilmiş) ekleye basar basmaz pcye bir dosya indirdi ve indirilenlerde yoktu, önceden böyle olmuyordu virüs sanırım acilen yardım edin.
virüs olsa bile sıkıntı yapmayın kapersky ıle tarama yapın devam ederdse format atın

Zaten eklenti indirince bilgisayarına bir şeyler kurulur sıkıntı yapmanıza gerek yok.
Malwarebytes ile tarama yapın

knk antivirüs indir ve tarat olmassa mecbur format oyunlarda fps değerleri düşükse sıkıntı ozaman

Neden bu kadar heyecan yaptın ? Acil yardım edin diyorsun heyecan yapma bu durumlarda bir virüs taraması yaptır PC ye bak bakalım sorun var mı

O indirmeyi neredeyse bütün eklentilerde yapar sonrasında kendiliğinden eklenti kuruluyor yazar ve eklenti eklenir. Şüphelenecek bir şey değil ama isterseniz bir antivirüs programı ile tarama yapabilirsiniz.

Neden bu kadar heyecan yaptın ? Acil yardım edin diyorsun heyecan yapma bu durumlarda bir virüs taraması yaptır PC ye bak bakalım sorun var mı
Önceden pcye dosya indirmiyordu onndan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O indirmeyi neredeyse bütün eklentilerde yapar sonrasında kendiliğinden eklenti kuruluyor yazar ve eklenti eklenir. Şüphelenecek bir şey değil ama isterseniz bir antivirüs programı ile tarama yapabilirsiniz.

zaten eklenti kurunca öyle oluyor :D eklentiyi indiriyor
Önceden pcye dosya indirmiyordu ondan.

Eklenti indirmişsin zaten dosya inmemiş orada gözükmemesi gayet doğal.

Bu nasıl olur! bu eklenti mağazasından nasıl böyle bir şey oldu!
Nayırrr Molamazzz böyle bir şey şaka maka çok heyecan yapmışsınız daha virüs olduğu kesin bile değil boşa evhamlanmışsınız eklenti kurunca indirir zaten ve indirilenler klasöründe de gözükmez.

Önceden pcye dosya indirmiyordu ondan.
kanka ne diyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,291
Üyeler