Neler Yeni

Yardım Telefonuma virüs girdiğini düşünüyorum?

Arkadaşlar telefonuma APK dosyası indirdim ve kurdum sonra sildim. Telefonum kendi kendine ısınmaya başladı daha önceden hıc böyle olmuyordu telefonu da yenı aldım bu kadar ısınmıyordu hatta hıc ısınmıyordu sımdı basıt bir uygulamaya bile gırsem asırı ısınıyor anlam veremedım. İndırdıgım APK den virüs bulastıgini düşünüyorum kaspersky ve avast programlarından taramalar yaptım bır sey çıkmadı bende fabrıka ayarlarına sıfırladım ama hala gecmedı asırı ısınıyor azıcık oynasam bile. Ne yapmalıyım neler yapmalıyım nasıl silebilirim virüsü telefonu da yeni aldım lütfen yardım edin ilk defa bi forumdan konu açıyorum

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
uygulama indirdikten sonra bu şekilde olduysa virüs girmiş olma ihtimali var evet. Hard Reset yapmanı öneririm. Telefonunun modelini gir internete atıyorum Samsung s22 hard reset yaz çıkan videolara göre bi hard reset at. İşlem sırasında şarjın dolu olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi
uygulama indirdikten sonra bu şekilde olduysa virüs girmiş olma ihtimali var evet. Hard Reset yapmanı öneririm. Telefonunun modelini gir internete atıyorum Samsung s22 hard reset yaz çıkan videolara göre bi hard reset at. İşlem sırasında şarjın dolu olsun
Kankam kurban olayım telefonu yeni aldım
1 ay olmadı hard reset falan ben hiç bilmem etmem nasıl yapılır nasıl edilir bi APK kurdum sonra azıcık gırsem bile ısınma yapmaya başladı, dedim virüs girmiştir buna. Ne virüsü olabilir bu ne zararı olabilir başka ne yapabilirim, telefonu normal kullanmaya devam etsem ısınmayı göz ardı etsem bir sorun olur mu?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Mehmet Aslan
1 ay olmadı hard reset falan ben hiç bilmem etmem nasıl yapılır nasıl edilir bi APK kurdum sonra azıcık gırsem bile ısınma yapmaya başladı, dedim virüs girmiştir buna. Ne virüsü olabilir bu ne zararı olabilir başka ne yapabilirim, telefonu normal kullanmaya devam etsem ısınmayı göz ardı etsem bir sorun olur mu?
bilmiyorsan tanıdığın bir telefoncuya yaptır hocam. Bir daha apk indirmezsin artık :D

oEnesQlf

80+ Silver
youtube'a ''telefonun modelini hard reset''yaz izle yapabilirsen yap yoksa telefoncuya götür

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
yeni telefonsa aldığın yere götürmeyi deneyebilirsin ama hard reset atmayı tavsiye ederim öncelik olarak. Videolarını bi izle zaten çok meşakatli zor bir işlem değil. Telefon bu şekilde yoruluyordur kasma takılma da yapar belki de verilerini dışarıya gönderiyor devamlı o yüzden ısınıyor interneti vs. de kullanıyor bilemezsin. Pil de dayanmaz ısınacak kadar işlem yapıyorsa

• Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni telefonsa aldığın yere götürmeyi deneyebilirsin ama hard reset atmayı tavsiye ederim öncelik olarak. Videolarını bi izle zaten çok meşakatli zor bir işlem değil. Telefon bu şekilde yoruluyordur kasma takılma da yapar belki de verilerini dışarıya gönderiyor devamlı o yüzden ısınıyor interneti vs. de kullanıyor bilemezsin. Pil de dayanmaz ısınacak kadar işlem yapıyorsa
Hocam eğer hard reset attırırsam telefona virüs gider mi? Fabrika ayarlarına sıfırlamak basit bir işlem olduğundan virüs silinmez ama hard reset de kesin gider mi virüs?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam eğer hard reset attırırsam telefona virüs gider mi? Fabrika ayarlarına sıfırlamak basit bir işlem olduğundan virüs silinmez ama hard reset de kesin gider mi virüs?
muhtemelen gidecektir evet

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam bazı sitelerden de edindiğim bilgilere göre "wipe data" İle formatting yapmak virüsü siler, hard reset ise cihazın önbelleğini temizleyerek restart etmeye force' lamak mış
Yani virüsü hard reset yerine wipe data ile formatting çözer diyorlar.
1.)Ben hangisini yapayım?
2.)Wipe data ne demek? Ve hard resetten farkı nedir?
3.) telefoncuya ne demeliyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,313
Üyeler
172,215
Son üye
JosephboalI
Top Bottom