Yardım sanırım keylogger yedim yardım edin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

marilyn

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,726
sanırım keylogger yedim ve mailim bloklandığını fark ettim giriş yapamıyorum mailime 6 saate şifre yenilemek için mail atacağını söyledi google şimdi emin olmak için

1616781505363.png
desktop ablamın pc ondada böyle bir pc görünüyor desktopun bağlı olduğu görünüyor ama exponental diye birisi görünmüyor

1616781563100.png
ahmet babamın unknown annemin ali turkan benim redmi ablamın ve diğer pc de ablamın ama böyle biri yok nasıl çözerim anti virüs ile tarattım bi sıkıntı görmedi format atacağım ama format atıncada gidecekmi o kişi bilmiyorum yardım edermisiniz ne yapmam lazım hiç bir fikrim yok :(((

sanırım keylogger yedim ve mailim bloklandığını fark ettim giriş yapamıyorum mailime 6 saate şifre yenilemek için mail atacağını söyledi google şimdi emin olmak için

Alıntıyı görüntüledesktop ablamın pc ondada böyle bir pc görünüyor desktopun bağlı olduğu görünüyor ama exponental diye birisi görünmüyor

Alıntıyı görüntüle ahmet babamın unknown annemin ali turkan benim redmi ablamın ve diğer pc de ablamın ama böyle biri yok nasıl çözerim anti virüs ile tarattım bi sıkıntı görmedi format atacağım ama format atıncada gidecekmi o kişi bilmiyorum yardım edermisiniz ne yapmam lazım hiç bir fikrim yok :(((
@Treyarch

Kasperski ile tarattın mı?

Tam tarama yap.

Son düzenleme:
modem resetledim hesabı tekrar girdim vs vs gitmiyor bi türlü nasıl yapıcam başka biride bağlanmamış

Format format :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden son çare olarak format at

konuyu bu zamanki aklım olsa açmazdım o benim bilgisayarımın ismiymiş kullandığım bir yazılımdan dolayı adı değişip duruyormuş xdd

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri