Sanırım powersupply ım yandı

yamanimo

80+
Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar öncelikle herkes e merhabalar 2.el aldığım bir sistemim var yaklasık yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum dün OCCT üzerinden powersupply testi yaparken pc bir anda kapanadı ve bir yanık kokusu odayı sardı
tekrar çalıştırmayı denediğimde ise bir anlığına fanlara ısık geldi anakartımın cpu ışığı yandı ve çalışmadı sistem bileşenlerim
i5 9400f
intel arc a750
msi h310m pro
16 gb ram
1tb sata ssd
rampage 600w powersupply
eğer powersupply yandıysa bile yanında birşeyleride götürmüş olabilir mi? şimdiden teşekkürler

arkadaşlar öncelikle herkes e merhabalar 2.el aldığım bir sistemim var yaklasık yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum dün OCCT üzerinden powersupply testi yaparken pc bir anda kapanadı ve bir yanık kokusu odayı sardı
tekrar çalıştırmayı denediğimde ise bir anlığına fanlara ısık geldi anakartımın cpu ışığı yandı ve çalışmadı sistem bileşenlerim
i5 9400f
intel arc a750
msi h310m pro
16 gb ram
1tb sata ssd
rampage 600w powersupply
eğer powersupply yandıysa bile yanında birşeyleride götürmüş olabilir mi? şimdiden teşekkürler
giderken yanında neleri götürdü acaba

Rampage yanması normal.

Test edilmeden bilinmez dostum ama sen yinede içini karartma psu sök koku var ise düzgün bir psu al yada düzgün bir bilgisayarcıya götür alternatif olarak bir yakınınının bilgisaysrından psu sök tak dene

Test edilmeden bilinmez dostum ama sen yinede içini karartma psu sök koku var ise düzgün bir psu al yada düzgün bir bilgisayarcıya götür alternatif olarak bir yakınınının bilgisaysrından psu sök

Test edilmeden bilinmez dostum ama sen yinede içini karartma psu sök koku var ise düzgün bir psu al yada düzgün bir bilgisayarcıya götür alternatif olarak bir yakınınının bilgisaysrından psu sök tak dene
elinde sonunda psu almam gerekecek sanırım msı ın indirimde bir modeli var https://www.n11.com/urun/msi-mag-a5...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel
bu modeli alacağım sonra ona göre yol izleyeceğim çok teşekkürler

o psu ne oyle Ben yanarım diye bağırıyor

Yeni bir psu alıp deneme yanılma yöntemiyle belli olur yada direk bilgisayarcıya gidin
bilgisayarcıya gitmek yerine biraz da kendim öğrenmek istiyorum çok teşekkür ederim
Post automatically merged:

o psu ne oyle Ben yanarım diye bağırıyor
biraz deneme yanılmayla öğrenmiş oldum maalesef hepsi ders :)
Post automatically merged:

https://www.n11.com/urun/msi-mag-a5...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel
peki bu model için ne düşünüyorsunuz alınır mı?

Geri