Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 301
Dostlar orman olmasın diye makineyle alıyorum ama çok kötü duruyo sanki jiletle kesmiş gibi yapan tıraş makinesi varmı
bütçe: 1.5k
Oneblade al sıfıŕa yakın alıyorDostlar orman olmasın diye makineyle alıyorum ama çok kötü duruyo sanki jiletle kesmiş gibi yapan tıraş makinesi varmı
Silindir kafalı olan ürünler dışında çoğu 2 günlük traş boyutunda 2mm ile keser.Dostlar orman olmasın diye makineyle alıyorum ama çok kötü duruyo sanki jiletle kesmiş gibi yapan tıraş makinesi varmı
Tavsiye etmem uçları çok çabuk bozluluyor ek olarak ta uç parası vermek zordunda kalmak hiç hoş gelmiyor banaOneblade al sıfıŕa yakın alıyor
Ne kadar sıklıkla tıraş oluyorsunuz acaba? Benim 6-7 ay olacak hala aynı düzeyde kesiyor.Tavsiye etmem uçları çok çabuk bozluluyor ek olarak ta uç parası vermek zordunda kalmak hiç hoş gelmiyor bana
daha 18 yaşındayım o yüzden haftada 1 alıyorumNe kadar sıklıkla tıraş oluyorsunuz acaba? Benim 6-7 ay olacak hala aynı düzeyde kesiyor.
kanka jiletle kesince daha gür veya fazla çıkmiyor denendi onaylandiDostlar orman olmasın diye makineyle alıyorum ama çok kötü duruyo sanki jiletle kesmiş gibi yapan tıraş makinesi varmı
makine istemesinin nedeni daha hızlı kullanılıyor olması olabilirkanka jiletle kesince daha gür veya fazla çıkmiyor denendi onaylandi