Neler Yeni

Santral Mesafe 1276 Metre yazıyor 50mb dowland 15mb uplod alt yapım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat Efe
Santral Mesafe 1276 Metre
yazıyor 50mb dowland 15mb uplod alt yapım var sizce normal mi bu kadar mesafe için yada mesafe hızı etikler mi

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Sercan GÖKALP
Santral Mesafe 1276 Metre
yazıyor 50mb dowland 15mb uplod alt yapım var sizce normal mi bu kadar mesafe için yada mesafe hızı etikler mi
Mesafe hızı direkt olarak etkiler mesela benim 5 kilometre ve maksimum 5 megabit internet gelebiliyor o yüzden bu kadar mesafeye 50 megabit internet alabiliyorsan gayet güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesafe hızı direkt olarak etkiler mesela benim 5 kilometre ve maksimum 5 megabit internet gelebiliyor o yüzden bu kadar mesafeye 50 megabit internet alabiliyorsan gayet güzel.
ama sıkıntı şu 2 ev ilerde yeni turk telekom internt santral yaptı 1 sene oldu ben oraya geçmek istiyorum ne yapmam lazım

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Sercan GÖKALP
ama sıkıntı şu 2 ev ilerde yeni turk telekom internt santral yaptı 1 sene oldu ben oraya geçmek istiyorum ne yapmam lazım
O konu hakkında normal bayiler sana yardım edemez olduğun bölgedeki Türk Telekom müdürlüğü'ne gidip durumdan bahsedebilirsin bir şey yapıp yapmamaları senin ne kadar ısrarcı olup olmadığına göre değişecek haberin olsun o yüzden sağlam pres yap 😂 bir de mahallemdeki kutuda boş yer olup olmaması önemli eğer boş yer yoksa zaten oraya geçemezsin. Mümkünse müdürün yanına falan çıkmaya çalışın O şekilde ayarlayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki içeri girdim zaman ilk kimle görüşücem müdürlük yakınmış konumuna baktım google den var müdür ile mi görüşmek istiyorum dicem :rolleyes:

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Aslak
peki içeri girdim zaman ilk kimle görüşücem müdürlük yakınmış konumuna baktım google den var müdür ile mi görüşmek istiyorum dicem :rolleyes:
o sırada müdür asistanı ve güvenlik : tabii efendim :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Top Bottom