Neler Yeni

Yardım Komşunun altyapısını çekmek

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
telekomla görüşürsen kabul etmezler yasak zaten, sen sadece orada oturuyormuş gibi adresi gösterip ankastreye sinyal verip gittikten sonra elektrikçi yardımıyla evine tesisat çekersin , hız için bi sorgu yap komşun ne kadar hız alıyor?
Yakalanırsa çok büyük cezası var dostum adamın aklına girme TT dan başkası dokunamaz hatlara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
O zaman senin için en mantıklısı izin istemek ama vermezler sen redbox ı bir araştır ara direk vodafone u ben limitsizini kullanmıştım.
valla kanka vodafone çoğu kişi çekmiyor diyor o yüzden ondan uzak duruyorum hiç kullanmadım ama bilmiyorum ya alırsam çekmezse taahüt falanda vardır muhtemelen

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
valla kanka vodafone çoğu kişi çekmiyor diyor o yüzden ondan uzak duruyorum hiç kullanmadım ama bilmiyorum ya alırsam çekmezse taahüt falanda vardır muhtemelen
12 ay var bak sakın o işlere girmeyin elektrikçi falan filan TT zaten kendi altyapısına başkasının dokunmasına izin veremez kendi isterse yapar.
Kablo çekmede ısrarcı ol gelsinler kendileri yapsınlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

redbox kapanalı çok olmadı mı o zamanlar başvuracaktım alımlar kapanmış sadece mevcut müşterilere hizmet veriyorlardı
Bende bilmiyorumki kullandım sadece o zamanlar açıktı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
12 ay var bak sakın o işlere girmeyin elektrikçi falan filan TT zaten kendi altyapısına başkasının dokunmasına izin veremez kendi isterse yapar.
yok zaten o işlere girmem ben zaten elektrikcide çekmez oda biliyor dokunulmayacağını

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan

Bende bilmiyorumki kullandım sadece o zamanlar açıktı.
redboxa baktım 100mb hız veriyor upload kaç verir ve oyun msleri kaç oluyor

Reis o zaman çanak internete bak başka yolu yok bunun.
zaten ondan geçicektik çekmiyor diye ama geçemedik

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
telekom kablosuna dokunmuyorsun ki ankastrede sana bıraktığı kabloyu aynı binada olsan her türlü ek yapıp dairene çekeceksin bu kablo 10 metre uzun olsa kim neyi fark edecek? yine de sen bilirsin
bilmiyorum aradaki mesafa 7 8 metre o derece yakın binadaki kutu bizim binaya

arsiduk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ismail ozdel
Binadaki kutuya internet geliyor ise binanin altyapisi olmasada olur. Kendim de balkondan asagidaki kutuya kablo atarak bagladik o sekilde kullaniyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
telekom kablosuna dokunmuyorsun ki ankastrede sana bıraktığı kabloyu aynı binada olsan her türlü ek yapıp dairene çekeceksin bu kablo 10 metre uzun olsa kim neyi fark edecek? yine de sen bilirsin
Reis kendin bile söylüyorsun ek yapıp kendi dairene çekeceksin diye.Çektiğin kabloyu kimin altyapısından çekiyorsun TT.
Senin onların izin olmadan hiçbirşey yapamazsın.

binada kutu yok eskiden vardı kesildi
Aynı sorunu bende yaşadım dostum 2,5 sene altyapı yoktu komşunun evi 20m ilerde altyapı var bizde yok bina sıfırdı döşememişlerdi altyapı.
Binaya taşındığımız ilk gün başvurduk dilekçe verdik.2,5 sene oturduk çıktık hala altyapı yoktu.
Ben 2 sene superbox kullandım 4-5 ay redbox kullandım çözüm bu sen istediğin kadar diret TT istemeden gelmez.
Tek çözüm bunlar redbox-superbox-çanak kablo çekme falan fistan geçin bunları bulaşmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emirhan
Reis kendin bile söylüyorsun ek yapıp kendi dairene çekeceksin diye.Çektiğin kabloyu kimin altyapısından çekiyorsun TT.
Senin onların izin olmadan hiçbirşey yapamazsın.

Aynı sorunu bende yaşadım dostum 2,5 sene altyapı yoktu komşunun evi 20m ilerde altyapı var bizde yok bina sıfırdı döşememişlerdi altyapı.
Binaya taşındığımız ilk gün başvurduk dilekçe verdik.2,5 sene oturduk çıktık hala altyapı yoktu.
Ben 2 sene superbox kullandım 4-5 ay redbox kullandım çözüm bu sen istediğin kadar diret TT istemeden gelmez.
Tek çözüm bunlar redbox-superbox-çanak kablo çekme falan fistan geçin bunları bulaşmayın.
bide işin kötü tarafı bizim o kesik kablo hala komşunun ankastre kutusunun yanında duruyor gelip baksalar çekicekler ama malum gelmiyorlar :D

Top Bottom