Neler Yeni

Yardım Santral mesafesi hakkında sorum var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih
Merhabalar bugün TürkTelekom Müşteri hizmetleriyle görüştüm ADSL altyapım var ve mahallemizde fiber var büyük ihtimalle tek bizim eve çekilmedi VDSL altyapıya geçebiliceğimi bunun için 24 saat beklememi söyledi ve 100 mbps alabiliceğimi söyledi gıbır net gibi sitelere baktığım zaman max 15 mbps alabiliceğim yazıyor santrale uzaklığım 906 metre sizce müşteri hizmetlerinin dediği gibi 100mbps alabilirmiyim güncel ADSL altyapıyla 15 mbps alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar bugün TürkTelekom Müşteri hizmetleriyle görüştüm ADSL altyapım var ve mahallemizde fiber var büyük ihtimalle tek bizim eve çekilmedi VDSL altyapıya geçebiliceğimi bunun için 24 saat beklememi söyledi ve 100 mbps alabiliceğimi söyledi gıbır net gibi sitelere baktığım zaman max 15 mbps alabiliceğim yazıyor santrale uzaklığım 906 metre sizce müşteri hizmetlerinin dediği gibi 100mbps alabilirmiyim güncel ADSL altyapıyla 15 mbps alıyorum
24 saat içinde vdsl e geçicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuz
Ben müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum kasete atıyor sürekli 0'amı basmam gerekiyor ayrıca seni üzmek istemem ama ben adslden vdslye geçtim şuan hızım 7mbps yani ben pek güvenemedim

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
mehmet ali oğuz

24 saat içinde vdsl e geçicem
900m cidden uzak bir mesafe benim köy de taşınınca 850 m gibi bir mesafe oluyor santral uzaklığım. Ayrıca kablolar ws cart curt eski bayağı alabildiğim max hız 14 15 oda kopuyor ara sıra uzaklıkla alakası var ise sıkıntı . Belki hatta sorun vardır bilmiyorum ama mesafe aynı hemen hemen sendekiyle.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eğer 900 metre ise bir mucize olmadığı sürece o mesafeden alamazsın. Çalışma varsa ve yeni dolap ekliyorlarsa orasını bilemem.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bay fahare
Adslde olduğun için Telekom santraline uzaklığını belirtiyor VDSL aktifleştirse senin için önemli olan saha dolabına uzaklık VDSL açılınca tekrar kotnrol edersin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1739396293230.png

Çalışma vardır o zaman onun bitimini beklemen lazım.
baktığım zaman vdsl yazıyor ama

1739399298505.png
Türknette 35 mbps gösteriyor

1739399672602.png
Güncel aldığım hız

Son düzenleme:
Top Bottom