Ne gibi sıkıntısı var hocam 6700xt li hazır sistem alacaktım asus un bitmiş ekran kartı ne önerirsinsapphire biraz sıkıntı eğer başka varsa onu al
asus öneririmNe gibi sıkıntısı var hocam 6700xt li hazır sistem alacaktım asus un bitmiş ekran kartı ne önerirsin
Hocam bitmiş o hazır sistem alacağım için, ne önerirsin bütçe 20kasus öneririmkötü marka değil tabii ama çok fazla garantiye gidiyor diyolar yani ben de kullanıyorum fanları sesli çalışıyor eğer pulse modleiyse
Hocam onlaeı halledince alınır mıAlınır ama varsayılan ayarlarda kullanmanı tavsiye etmem, fan ve OC ayarları genelde düzgün yapılmamış oluyor ve kart gereksiz yere ısınıyor veya gücü PSU'ya fazla geliyor, yazılım üzerinden 5 dk'lık iş düzeltmesi zor değil
Alınır ama varsayılan ayarlarda kullanmanı tavsiye etmem, fan ve OC ayarları genelde düzgün yapılmamış oluyor ve kart gereksiz yere ısınıyor veya gücü PSU'ya fazla geliyor, yazılım üzerinden 5 dk'lık iş düzeltmesi zor değil
Alınır ama varsayılan ayarlarda kullanmanı tavsiye etmem, fan ve OC ayarları genelde düzgün yapılmamış oluyor ve kart gereksiz yere ısınıyor veya gücü PSU'ya fazla geliyor, yazılım üzerinden 5 dk'lık iş düzeltmesi zor değil
Hocam sistem önerir misinasus öneririmkötü marka değil tabii ama çok fazla garantiye gidiyor diyolar yani ben de kullanıyorum fanları sesli çalışıyor eğer pulse modleiyse
Hazır sistem fiyatlarını çok bilmiyorum dostum ama parçalar kötü durmuyor, 5600 - 6700 XT güzel ikilidir, zWORMz Gaming diye yabancı bir youtube kanalı var buradaki arkadaş farklı ekran kartlarını test ediyor ve 6700 XT test ettiği videolarında Pulse modelini kullanıyor oyunlardaki sıcaklık-güç değerleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak istersenHocam onlaeı halledince alınır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıl![]()
SOLİS / RYZEN 5 5500 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
SOLİS / RYZEN 5 5500 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Tmmdır hocam çok teşekkür ederim bakıyorum hemenHazır sistem fiyatlarını çok bilmiyorum dostum ama parçalar kötü durmuyor, 5600 - 6700 XT güzel ikilidir, zWORMz Gaming diye yabancı bir youtube kanalı var buradaki arkadaş farklı ekran kartlarını test ediyor ve 6700 XT test ettiği videolarında Pulse modelini kullanıyor oyunlardaki sıcaklık-güç değerleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak istersen