GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 913
Asus dual white var 1 k farkla
Ne farki var normal ilepure olsa valla çekerdim![]()
Asus dual white var 1 k farkla
Ne farki var normal ilepure olsa valla çekerdim![]()
pulsede sadece bakır borulardan ısı transferi yapılır reball olmayan fanlar ile. pulse, asus dual gibi en giriş seviye soğutmaya sahiptir.Ne farki var normal ile
i514600k ile pulse 16gb iş görür mü, 5060ti 16gb 23-24 bandına gidiyor, aradaki farka değer mi acaba, 4k monitörüm varpulsede sadece bakır borulardan ısı transferi yapılır reball olmayan fanlar ile. pulse, asus dual gibi en giriş seviye soğutmaya sahiptir.
pure ise nitro+ altyapısı vardır yine buhar yoğuşması ile soğutma sağlanır. vrmleri nitro kadar güzel soğutmaz. sadece gpu kısmını soğutur ki, 140w çeken bir karta göre vrmlerde çok iyi soğuyor. güncel olarak maks yükte, 75 dereceyi geçmiyor hot spot. hayatımda böyle bir değer görmedim.
yani pulse > pure > nitro. asus dualdan falan çok daha iyi.
İkiside iş görür. Sana hangisi mantıklı geliyorsa aradaki fiyat farkı çok ona senin karar vermen lazımi514600k ile pulse 16gb iş görür mü, 5060ti 16gb 23-24 bandına gidiyor, aradaki farka değer mi acaba, 4k monitörüm var
samsung m7 32 inç 4k 60hz monitör var, 9060xt aldım üzer miİkiside iş görür. Sana hangisi mantıklı geliyorsa aradaki fiyat farkı çok ona senin karar vermen lazım
Sorun yaşamazssın hayırlı olsunsamsung m7 32 inç 4k 60hz monitör var, 9060xt aldım üzer mi
EFSANE11teşekkür ederim, hepsiburada kupon verebilir diye biraz daha bekleyeceğim.
3 taksite Sapphire Pure 9060xt almıştım onu iade edip 10 taksit olması sebebiyle bu siyah versiyonu alcaktım. Bu verdiğiniz bilgileri ilk kez duyuyoum. Yani İsminin pure olması beyaz olduğu için değil soğutma sistemi farklılığı da var.pulsede sadece bakır borulardan ısı transferi yapılır reball olmayan fanlar ile. pulse, asus dual gibi en giriş seviye soğutmaya sahiptir.
pure ise nitro+ altyapısı vardır yine buhar yoğuşması ile soğutma sağlanır. vrmleri nitro kadar güzel soğutmaz. sadece gpu kısmını soğutur ki, 140w çeken bir karta göre vrmlerde çok iyi soğuyor. güncel olarak maks yükte, 75 dereceyi geçmiyor hot spot. hayatımda böyle bir değer görmedim.
yani pulse > pure > nitro. asus dualdan falan çok daha iyi.
Soğutma sistemi ve renk dışında fark yok hayır, belki termal pedleri daha kalitelidir PURE'un ama o da zaten soğutma sistemine giriyor.3 taksite Sapphire Pure 9060xt almıştım onu iade edip 10 taksit olması sebebiyle bu siyah versiyonu alcaktım. Bu verdiğiniz bilgileri ilk kez duyuyoum. Yani İsminin pure olması beyaz olduğu için değil soğutma sistemi farklılığı da var.
Bunun dışında bir farklılık var mı?
Siz Pure kullanıyorsunuz galiba. Taksit farkını hesapladığımızda siyah versiyon 1000 Tl gibi daha ucuz bir rakama geliyor. Performansta fark yaratıyor mu Pure modeliSoğutma sistemi ve renk dışında fark yok hayır, belki termal pedleri daha kalitelidir PURE'un ama o da zaten soğutma sistemine giriyor.
Hayır, herhangi bir performans farkı yok ikisi de aynı O.C. değerlerine sahip. Ama pure modeli tabii daha sessiz, daha uzun ömürlü olacaktır. 1-2 sene kullanır satarım diyorsanız ucuz olanı alabilirsiniz, yok 4-5 yıl kullanacağım diyorsanız tabii PURE modeli daha mantıklı.Siz Pure kullanıyorsunuz galiba. Taksit farkını hesapladığımızda siyah versiyon 1000 Tl gibi daha ucuz bir rakama geliyor. Performansta fark yaratıyor mu Pure modeli
Gta 6 çıkana kadar kullanırım yani ne kadar kullanırım Allah bilir, sürekli ertelendiği içinHayır, herhangi bir performans farkı yok ikisi de aynı O.C. değerlerine sahip. Ama pure modeli tabii daha sessiz, daha uzun ömürlü olacaktır. 1-2 sene kullanır satarım diyorsanız ucuz olanı alabilirsiniz, yok 4-5 yıl kullanacağım diyorsanız tabii PURE modeli daha mantıklı.
PURE benim gözümde windforce'den bile daha iyi.