Sapphire Anakart Alınır mı ?

HuseyinBy01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
969
Hepsiburadada gezinirken sapphire marka anakartlar dikkatimi çekti. Bir arkadaşıma sistem topluyordum ve fiyat olarakta cezbetti. Önceden alan varmıdır veya iyice araştıran oldumu bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Türkiye pazarına yeni girdiler deneyim bazında bilgi bulmanız veya almanız biraz zor olur yabancı kaynaklara bakmanızı öneririm

Selamlar hocam, ben Sapphire Nitro+ B850M olan modelini aldım. VRAM soğutucu blokları çok iyi Herkes biosundan endişe ediyor fakat MSI, Asus bioslarını aratmıyor, Expo desteği vs var bi tıkla açılıyor, RGB için Kendi yazılımı var orada da her türlü ayarlamayı yapabilirsin,
Sormak istediğin sorular varsa yardımcı olurum.

Neden Nitro olanı aldın diye soracak olursanız,
Sapphire 9070 XT ekran kartım var Bu ikisini build yapmak amaçlı aldım.

Türkiye pazarına yeni girdiler deneyim bazında bilgi bulmanız veya almanız biraz zor olur yabancı kaynaklara bakmanızı öneririm
Sadece TR de değil global olarak da yeniler AM5 de.

TechPowerup Sapphire in anakartları ASRock firmasına ürettirdiğine dair bir paylaşım yapmıştı, eğer bu gerçekten böyleyse biraz düşündürür beni. Çünkü x3d işlemcileri bozması yetmezmiş gibi yakın zamanda 3 tane 9700x işlemci bozdu ASRock anakartlar voltaj dengesizliklerinden ötürü.

Yani büyük ihtimal çok iyidir anakartlar ve fiyat performans çünkü yeni girdiler am5 anakart işine ama ben şahsen kobay olmayı, yeni çıkmış bir ürünü paramla test etmeyi sevmiyorum, denenmiş ve incelenmiş kronik sorunları olmayan ürünlere yönelip problem yaşama riskini düşürmeyi tercih ederim. Özellikle de anakart psu gibi diğer parçalara zarar verebilecek donanımlarda.

B850m nitro + elime yeni ulaştı gayet kaliteli bir anakart. Yabancı bir forumda voltajların dengeli olduğunu ve stabil çalıştığını söylemişlerdi.

QVL List i Sapphire ile mailleşmem sonucu siteye eklediler, her anakart modeli için en altta bulabilirsiniz. (veriler yeterli olmayabilir)

Örneğin;

QVL List i Sapphire ile mailleşmem sonucu siteye eklediler, her anakart modeli için en altta bulabilirsiniz. (veriler yeterli olmayabilir)

Örneğin;
B850A Pure modeli hakkında hiç bir bilgi bulamadım ama satışı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri