Çözüldü✓ Sapphire Nitro + 9070 XT Tavsiyesi Hk.

Reaksiyon skoru
6
Merhaba,

Bu cuma indirimlerinde aşağıdaki sistemi sipariş verdim. Ekran kartı için coil whine yaşayan var mı? Mevcutta kullanan arkadaş bilen memnun kalır mıyım? Aşağıdaki parçaların artı eksi yönleri nelerdir?

R7 9800x3D
MSI Pro X870-P
32 Ram (2x16) DDR5 6400Hz
Sapphire Nitro+ 9070XT
MSI MAG A850GL 80+ Gold PCE5

coil whine karta özeldir seriye modele değil
memnun kalırsınız bi eksisi yok

Geçen hafta red devil almıştım. Baya memnun kaldım. Bu hafta da bu indirime girdi.

hocam bence parçalar gayet kaliteli olmuş. özellikle ekran kartı top modellerden. ram cl32 ise daha iyi. ekran kartında coil whine olması marka modele özel bir şey değil, her kartta olabilecek bir durum ve bildiğim kadarıyla yeni nesil çoğu kartta olan bir durum. bende 6900xt var coil sesi yük altında geliyor biraz ama rahatsız edecek bir seviyede değil. sizde çok yüksek oranda bir ses gelirse servise gönderin. hafif ses geliyorsa sıkıntı etmeyin. önemli olan kartın performansı ve sorunsuz olması.

hocam bence parçalar gayet kaliteli olmuş. özellikle ekran kartı top modellerden. ram cl32 ise daha iyi. ekran kartında coil whine olması marka modele özel bir şey değil, her kartta olabilecek bir durum ve bildiğim kadarıyla yeni nesil çoğu kartta olan bir durum. bende 6900xt var coil sesi yük altında geliyor biraz ama rahatsız edecek bir seviyede değil. sizde çok yüksek oranda bir ses gelirse servise gönderin. hafif ses geliyorsa sıkıntı etmeyin. önemli olan kartın performansı ve sorunsuz olması.
Sistem daha gelmedi elime. Sapphire için cw sorununu cok görüp endişeye düştüm açıkçası. Bilemiyorum artık nasip diyelim. :)

psu fp ürün istiyorsan enermax bakabilirsin parçalar güzel ben olsam ayrıca tomahawk serisine bakardım bütçe problemin yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,012
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri