SAPPHIRE NITRO+ vs ASRock RX 9070 XT Steel Legend hangisi alınır ?

ses ne zamanlar geliyor acaba yüke girincemi sadece
Yüke girince, ek olarak fazla FPS alınca daha fena. Hatta sorunsuz denecek kart bile fazla FPS de ses yapıyor. Fazla FPS den kastım yüke sokma değil mesela oyunun ama ekranda sistem 1000FPS falan veriyorsa kart ötmeye başlıyor 😀

Yüke girince, ek olarak fazla FPS alınca daha fena. Hatta sorunsuz denecek kart bile fazla FPS de ses yapıyor. Fazla FPS den kastım yüke sokma değil mesela oyunun ama ekranda sistem 1000FPS falan veriyorsa kart ötmeye başlıyor 😀
benim karta öyle hocam ama canı sıkılınca az ötüp susuyor

Kartın yorumlarında da okudum bunu sanş mı çoğunda var mı acaba?
Yorumlarda çoğunda olduğu söyleniyor. Bende çok fazlaydı. Yüke alıyordum ses inanılmaz yüksek geliyordu. Boşa alıyordum hiç ses yok. Kulaklık takıyordum yine fayda etmiyordu. 2 Saat düşündüm iade alırlar mı diye almışlardı. ASUS TUF RTX 5080 var bundada biraz var ama rahatsız edecek şekilde değil. Zaten fanlar sesi bastırıyor.

Taichi nin iyi seri olduğunu bilmiyordum, bende başka serinin Taichi versiyonu var da hiç üst seviye kart olarak görmemiştim bunu 😂

Asus ROG gibi, Hatta sanırım Asus Asrock'un önü açılsın diye AMD kanadında ROG yapmadığını düşünüyorum kaç yıldır üst model ROG çıkmıyor.

Asus ROG gibi, Hatta sanırım Asus Asrock'un önü açılsın diye AMD kanadında ROG yapmadığını düşünüyorum kaç yıldır üst model ROG çıkmıyor.
Nvidia ile arkada gizli anlaşmalar oluyordur, hatta bu konudaki bir anlaşma eskiden fena ifşa oldu apar topar geri adım attılar ama şuan gizliden yine yapıyorlardır.

Nvidia ile arkada gizli anlaşmalar oluyordur, hatta bu konudaki bir anlaşma eskiden fena ifşa oldu apar topar geri adım attılar ama şuan gizliden yine yapıyorlardır.

Olabilir ama Tepe modelin Nvidia ile bi alakası olacağını sanmıyorum öyle olsa hiç yapmaz

Bende düşünüyordum bu ekran kartlarından birini almayı, coil-whine çok rahatsız edecek seviyede çıkar mı acaba, yoksa rahatsız edecek seviyede çıkma ihtimali çok mu düşük ?

Bende düşünüyordum bu ekran kartlarından birini almayı, coil-whine çok rahatsız edecek seviyede çıkar mı acaba, yoksa rahatsız edecek seviyede çıkma ihtimali çok mu düşük ?
Bende bu konuda kararsız kaldım ses rahatsız edici seviyede çıkıyor araştırdığıma göre, ayrıca 42 bn tl bandına 5070ti almak daha mantıklı gibi gelmete başladı.

Bende bu konuda kararsız kaldım ses rahatsız edici seviyede çıkıyor araştırdığıma göre, ayrıca 42 bn tl bandına 5070ti almak daha mantıklı gibi gelmete başladı.
Ama performans olarak neredeyse aynılar ya o yüzden ekstra 7-8 bin TL bana gereksiz geliyor. Kaldı ki yakın zamanda 5070 Ti getirtmeyi düşünüyordum yurtdışından.

Geri