Satıcı onayı lazım sanırımPara iadesi amazon tarafından yapılmıyor mu? satıcı amazon olmasa bile.
Satıcı onayı lazım sanırımPara iadesi amazon tarafından yapılmıyor mu? satıcı amazon olmasa bile.
bu fiyata biraz zor satıcı sıkıntılı belliMerhaba arkadaşlar. Fiyatı bana uygun geldi. Akakceden baktığımda 800-900 TL lik bir indirim var. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar için paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüleSapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Merhaba arkadaşlar. Fiyatı bana uygun geldi. Akakceden baktığımda 800-900 TL lik bir indirim var. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar için paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüleSapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İşte bu noktada amazon devreye girer. Her durumda müşteri mağduriyeti düzeltilir.O fiyata o kartı satmasının mantığı yok ben o riske girmem kartlar ikinci el sonradan etiketlenmiş olabilir. Yurtdışı garantisiz olabilir. Satıcı satın alanların paralarını kullanıp ürünleri göndermeyip stokta yok veya yanlış fiyat diyerek iptal edebilir. Satıcı başka sitelerde ürün satmıyor tek amazonda satıyor ve profiline baktığınızda hiç olumlu satışı yok tek bir satışı var o da olumsuz stokta yok denilerek iptal edilmiş.
Muhtemelen iade süresi 15 gün falan sürer. Parası çok olan deneyebilir.