Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB 4999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
Merhaba arkadaşlar. Fiyatı bana uygun geldi. Akakceden baktığımda 800-900 TL lik bir indirim var. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar için paylaşmak istedim.

Alıntıyı görüntüle
bu fiyata biraz zor satıcı sıkıntılı belli

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
hayri ceylan
Valla bilemedim :) İhtiyacım olsa satın alırdım. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Aldım artık.

Turkiyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mesut
Satıcının başka olmasının bir sorun yaratacağını zannetmiyorum, Amazon satıcılarında para 20 gün içeride durduğu için her türlü mağduriyet konusunda yardımcı oluyorlar. Satıcı onay vermese bile mağduriyet ıspat edilirse amazon satıcının bakiyesinden anında iade yapıyor

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ürün eğer teslim edilirse kutuyu açarken video çekin, eğer satıcı kullanılan bir ürünü satmış ise Amazon'a söylersiniz, çözüm olmazsa THH'ye durumu o video ile izah edersiniz, siz haklı bulunursunuz yine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ercan GÖKÇEN
Son zamanlarda bu şekilde olay çok oluyor, stokta olmayan ürün yeni satıcılar tarafından konulup satış bir süre sonra iptal ediliyor. Amazonun deposunu kullanan bazı satıcı ve çalışanlarla ilgili haber görmüştüm grev falan yapıyorlardı. Onlarla ilgili olabilir mi diye bir düşünce geldi aklıma

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
Arkadaşlar dün olan 5K'lık 2060'ı boşvermenin tam zamanı derim...

~KİNG~

80+ Bronze

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
O fiyata o kartı satmasının mantığı yok ben o riske girmem kartlar ikinci el sonradan etiketlenmiş olabilir. Yurtdışı garantisiz olabilir. Satıcı satın alanların paralarını kullanıp ürünleri göndermeyip stokta yok veya yanlış fiyat diyerek iptal edebilir. Satıcı başka sitelerde ürün satmıyor tek amazonda satıyor ve profiline baktığınızda hiç olumlu satışı yok tek bir satışı var o da olumsuz stokta yok denilerek iptal edilmiş.
Muhtemelen ürün gönderilmezse iade süresi 15 gün falan sürer. Parası çok olan deneyebilir.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
O fiyata o kartı satmasının mantığı yok ben o riske girmem kartlar ikinci el sonradan etiketlenmiş olabilir. Yurtdışı garantisiz olabilir. Satıcı satın alanların paralarını kullanıp ürünleri göndermeyip stokta yok veya yanlış fiyat diyerek iptal edebilir. Satıcı başka sitelerde ürün satmıyor tek amazonda satıyor ve profiline baktığınızda hiç olumlu satışı yok tek bir satışı var o da olumsuz stokta yok denilerek iptal edilmiş.
Muhtemelen iade süresi 15 gün falan sürer. Parası çok olan deneyebilir.
İşte bu noktada amazon devreye girer. Her durumda müşteri mağduriyeti düzeltilir.

Top Bottom