Neler Yeni

Sapphire pulse Rx 5600 xt Wattman hatasi aliyorum

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
MSI afterburner kalici degil PC kapanip acildi mi eskisine donuyor. Bana direkt o ayarlari yapan lazim. Hatta bios olsa en iyisi.
gerci karti gondericem zaten rtx 2060 almayi dusunuyorum ama freesynch’den mahrum kalicam. MSI baska kart onerebilir misiniz boyle sorunu olmayan?
Sadece sapphire mi var bu?
XFX var sorunu olmuyor o 5600XT ler

weiwuer

80+ Bronze
XFX var sorunu olmuyor o 5600XT ler
Alsigim yere geri gonderdim karti, msi gaming x modeliyle degisim istedim. Amd’ye hala kucukte olsa bir inancim var.
Yalniz aldigimdan itibaren 2-3 haftayi gectigi icin iade karari cikarirlar mi bilmiyorum. Umarim cikar.
dediginiz cozumu denedim mi denemedim mi tam hatirlamiyorum. Bir seyler yaptim ama bir yerinde hata gerdi yani mhz dusuremedim ama tam hatirlamiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Karatop
Arkadaslar merhaba, 2 haftalik sapphire pulse 5600xt ekran kartim var ve oyun ynarken siyah ekranda donup kaliyor sonra da oc reset atiyor surekli. Dogru duzgun oyun oynayamadim.
bu hatayi nasil cozebilirim lutfen yardimci olur musunuz? Adrenalin uygulamasini komple kaldirsam kullanmasam cozulur mu? Allah amdnin de boyle ekran kartlarinin da binbir turlu belasini versin. Yardim edin lutfen kurtulamiyorum bu hatadan
Sorunun çözüldü mü ben şu anda yaşıyorum 13 senenin ardından PC satın aldım ve 2 gündür sorunu çözmeye uğraşıyorum. Yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımcı olsun. (Sinerji üzerinden hazır sistem satın aldım. Ekran kartım MSI Gaming Mx RX5600XT işlemci Ryzen 5 3500)

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

T.P.G.

80+ Titanium
Sorunun çözüldü mü ben şu anda yaşıyorum 13 senenin ardından PC satın aldım ve 2 gündür sorunu çözmeye uğraşıyorum. Yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımcı olsun. (Sinerji üzerinden hazır sistem satın aldım. Ekran kartım MSI Gaming Mx RX5600XT işlemci Ryzen 5 3500)
Hangi sürün kurulu? 20.8.3 deneyin sonrasında UV

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Arkadaslar merhaba, 2 haftalik sapphire pulse 5600xt ekran kartim var ve oyun ynarken siyah ekranda donup kaliyor sonra da oc reset atiyor surekli. Dogru duzgun oyun oynayamadim.
bu hatayi nasil cozebilirim lutfen yardimci olur musunuz? Adrenalin uygulamasini komple kaldirsam kullanmasam cozulur mu? Allah amdnin de boyle ekran kartlarinin da binbir turlu belasini versin. Yardim edin lutfen kurtulamiyorum bu hatadan
bendede xfx rx5600 var oyundayken bırden ekran sıyah oluyo radeonwatt ayarları gerı yuklendı dıyo o sorunn bendede varda cok fazla sık yaşamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Karatop

T.P.G.

80+ Titanium
dostum dediğini yaptım sürüm 20.9.1 bu sefer CS:GO da denedim oyunu aşağıya aldı oyun devam ediyor fakat masaüstünü görüyorum oyunu göremiyorum başka bir fikrin var mı?
Sistemi yeniden başlat öyle dene bakalım. olmazsa aklıma daha bir şey gelmiyor garanti son şans

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Karatop
Sistemi yeniden başlat öyle dene bakalım. olmazsa aklıma daha bir şey gelmiyor garanti son şans
maalesef cs go da oyunu aşağıya aldı oyun açıkken masaüstünü görüyorum. dead by dylight da daha introdayken atıyor crash verip. Ets 2 de attı WattMan hatası verdi. Forza Horizon 4 de de WattMan hatası veriyor ama LoL de hiçbir sıkıntı yok ama bu oyunlarda böyle sıkıntılar çıkıyor. Sinerjiye de mail attım saat 9.20 de saat 12.48 hala geri dönüş yok...

Top Bottom