T.P.G.
80+ Titanium
Sadece fazla voltaj veriyor Sapphire. Sorun degil yani tamamen 2070S gecme çabası.Pulse modelinde sorun var. AMD driverları düzeltti.
Sadece fazla voltaj veriyor Sapphire. Sorun degil yani tamamen 2070S gecme çabası.Pulse modelinde sorun var. AMD driverları düzeltti.
Bende öyle biliyorum ben 2 gün önce aldım XFX THICC III ULTRA'yı hiçbir hata problem yemedim.Pulse modelinde sorun var. AMD driverları düzeltti.
Zaten XFX deli gibi O.C. yapmıyor Sapphire yapiyor*Bende öyle biliyorum ben 2 gün önce aldım XFX THICC III ULTRA'yı hiçbir hata problem yemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek yapmam gereken maks fan hızını yukarıya çekmek oldu.
80 derece aşırı değil ki.Kartı ilk aldığımda PES 2020'de yemiştim kart 80 dereceye çıktı onuda dediğim gibi 65-70 civarı artıık
Thicc lll Ultra için aşırı.80 derece aşırı değil ki.
Bilmmem çok gibi geldi fan hızı 20 de idi onu 40'a çektim düzeldi cs vlaorant gta 5 'de zaten fan hızı 30 40 gibi.80 derece aşırı değil ki.
Valorantta da oldu hocam...Sende sadece takılma vardı değil mi CSGO da? CS hakkında bayağı konu açılıyor şu sıralar galiba CSGO sıkıntılı.
Rtx 2060 al alabilirsen 2060 super al hacı, kafan rahat olsun.Onu da kurdum yine ayniydi degismedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Butce ayarlariz sikinti olmasin da.
Yani gerçekten sıkıldım artık daha AMD ekran kartı önermem. Neymis ya! (Senlik bir durum yok tamamen AMD'yw)Valorantta da oldu hocam...
Sıkıntı PULSE. Haddine göre fazla hızlı.Yani gerçekten sıkıldım artık daha AMD ekran kartı önermem. Neymis ya! (Senlik bir durum yok tamamen AMD'yw)
Harbiden daha AMD önermem sıktı baya. Bundan sonra Nvidia fanboyuyum fanboy diyebilirsiniz.Rtx 2060 al alabilirsen 2060 super al hacı, kafan rahat olsun.
Kanka su adana bi MHz leri ayarlatsana görüntü atıp bakalım çözülecek mi? PC yok yanımda atamiyorum anla beni . Bakalım cözülür mü o zmn. Tekrar fanboy olup olmamayî düşünürüm Nvidia ya.Sıkıntı PULSE. Haddine göre fazla hızlı.