Neler Yeni

Sapphire pulse Rx 5600 xt Wattman hatasi aliyorum

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
O 50 60 ı biz 100 yapalım hocam :D. Sapphire biraz fazla O.C. yapıyor kartlara bu yüzden frekansı ayarlayamiyor kart yanıt vermeyi kesiyor. Donanımsal yani bir nevi ama yazılım ile biraz voltaj verip 100MHx kadar düşürürsek iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle. Ben bu yuzden herkese AMD kart aldıysanız UnderVolt yapın diye. Çift fanlı ama 210W civarı güc çekiyor.
Hocam stress testinde 120w falan çekiyordu.

T.P.G.

80+ Titanium
En fazla csde oluyor evet.
Başka bir oyunda da olursa yazsam olur mu?
Ben artık CS nin sorunlu olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok var böyle konullar. Başka oyunlarda olursa tabi yaz ancak mekan arası geçişlerde düşüp drop girerse SSD yükleyemiyor da olabilir.

weiwuer

80+ Bronze
O 50 60 ı biz 100 yapalım hocam :D. Sapphire biraz fazla O.C. yapıyor kartlara bu yüzden frekansı ayarlayamiyor kart yanıt vermeyi kesiyor. Donanımsal yani bir nevi ama yazılım ile biraz voltaj verip 100MHx kadar düşürürsek iyi olur.
Bunu tam olarak nereden yapicaz? Ayarlara girdigimde kafam karisti cok fazla sey var resimli gosterebilir misin? Bir de voltaji ne kadar arttiralim ya da mhz mi dusurelim isinmayi cozmek icin?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bunu tam olarak nereden yapicaz? Ayarlara girdigimde kafam karisti cok fazla sey var resimli gosterebilir misin? Bir de voltaji ne kadar arttiralim ya da mhz mi dusurelim isinmayi cozmek icin?
MHz düşürmek yeter bence.

weiwuer

80+ Bronze
Kankiler numarami veriyim aksam eve gidince goruntulu ariyim olmadi ya da whatsapptan fotograf atiyim.
nasil yapicam bulamadim bi turlu.
tamlerim mhzsinide dusurdum fabrika ayarina aldim 3200mhz ramleri 2100mhz calistiriyorum.
bu ekran kartinin yapiminda emegi gecen herkesin bir bir anasini avradini olusunu dirisini lesini... bu ne yaa

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
AMD ne durumlarda bırakıyon bizi ya valla daha önermeyeceğim. 100MHz aşağı çekin ya da biraz voltaj verin karta. Çok abartmayın ama.
Pulse modelinde sorun var. AMD driverları düzeltti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom