Neler Yeni

Sapphire pulse Rx 5600 xt Wattman hatasi aliyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Peki bunu radeon adrenaline uygulamasindan nasil yapicam? Ya da bios. Ben bulamadim cunku internette gezinmeme ragmen. Yardimci olur musun resimli ya da videolu anlatim ile. Numarami verebilirim
Radeon ayarları ----> performans sonra ayarlanıyora basıyoruz ve manuele alıyoruz GPU ayarı ve gelişmiş kontrülü açıyoruz sonra en sondaki MHz' i 50-60 falan düşürüyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz cidden bilgili birisiniz biliyorum.
Anlık bu kartı kullanıyorum böyle bir sorunum yok ama nedense özellikle csgoda takılıyor.
Masaüstünde bir problem yok ama oyunda bir anlık takılma oluyor cpu kullanımı düşüyor.
Monitörden şüpheleniyorum 1440x900 75hz 5ms ve dönüştürücü kullanıyorum.
Nedendir acaba?
Ryzen 5 3600 mü?

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Radeon ayarları ----> performans sonra ayarlanıyora basıyoruz ve manuele alıyoruz GPU ayarı ve gelişmiş kontrülü açıyoruz sonra en sondaki MHz' i 50-60 falan düşürüyoruz.

Ryzen 5 3600 mü?
evet.

FreakyXd

80+ Silver
Fanboylar geldi nvidia nın bilip bilmeden konuşuyorlar ! Adrenalin 2020 Edition 20.1.3 bu sürücüyü denermisin

weiwuer

80+ Bronze

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege

Ryzen 5 3600 mü?
Hocam görmediniz sanırım.
Evet ryzen 5 3600

T.P.G.

80+ Titanium
AMD ile alakası yok!
Pulse modeller sorunlu.
Kaynak: Kaan'ın (neyse)

Bende neden sorun yok madem sorunlu chipset aynı kartla bir alakası yok.

Bu konuda anlattım. UV konusunda @RevDeisDou yardım eder. WQHL surücüler onaylanmış sürücülerdir genellikle en az sorun yasananlardır.

Hocam bende de oyunlarda takılıyor yani özellikle csde bir anda donuyor 20.4.2 kurayım mı? wqhl olan nedir?

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Kaynak: Kaan'ın (neyse)

Bende neden sorun yok madem sorunlu chipset aynı kartla bir alakası yok.

Bu konuda anlattım. UV konusunda @RevDeisDou yardım eder. WQHL surücüler onaylanmış sürücülerdir genellikle en az sorun yasananlardır.

Hocam DDU ile sildim ve sizin dediğiniz sürümü indirdim.
Maalesef olmadı...
Başka yapabileceğimiz bir şey var mı?

weiwuer

80+ Bronze

T.P.G.

80+ Titanium
Hocam DDU ile sildim ve sizin dediğiniz sürümü indirdim.
Maalesef olmadı...
Başka yapabileceğimiz bir şey var mı?
AMD ne durumlarda bırakıyon bizi ya valla daha önermeyeceğim. 100MHz aşağı çekin ya da biraz voltaj verin karta. Çok abartmayın ama.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Sapphire pulse modelinde bu sorun yabancı forumlarda da çok fazla normale göre çok daha fazla güç çekiyor sapphire pulse.

T.P.G.

80+ Titanium

Ryzen 5 3600 mü?
O 50 60 ı biz 100 yapalım hocam :D. Sapphire biraz fazla O.C. yapıyor kartlara bu yüzden frekansı ayarlayamiyor kart yanıt vermeyi kesiyor. Donanımsal yani bir nevi ama yazılım ile biraz voltaj verip 100MHx kadar düşürürsek iyi olur.

Sapphire pulse modelinde bu sorun yabancı forumlarda da çok fazla normale göre çok daha fazla güç çekiyor sapphire pulse.
Aynen öyle. Ben bu yuzden herkese AMD kart aldıysanız UnderVolt yapın diye. Çift fanlı ama 210W civarı güc çekiyor.

Top Bottom