Neler Yeni

Sapphire pulse Rx 5600 xt Wattman hatasi aliyorum

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
Hocam radeon yazılımından ötürü radeon ekran kartları hata veriyor bende rx580 kullanıyorum o wattman hatasından kurtulmak için WHQL lisanslı update getirmeleri lazım ama getirmiyorlar bu konuda amd yalapşap iş yapıyor ben ince ayar yaparak biraz da olsa önüne geçtim bu problemi amdnin çözmesi gerek kökten

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Karatop
Hocam radeon yazılımından ötürü radeon ekran kartları hata veriyor bende rx580 kullanıyorum o wattman hatasından kurtulmak için WHQL lisanslı update getirmeleri lazım ama getirmiyorlar bu konuda amd yalapşap iş yapıyor ben ince ayar yaparak biraz da olsa önüne geçtim bu problemi amdnin çözmesi gerek kökten
Bu sorunu yaşamayanlar da var ama ya. Nasıl bir ince ayar yaptınız yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
Hocam aklımda değil benim sistemde şuan serviste maalesef yabancı bi kaynakta güzel bir ince ayar tablosu vardı bi bakayım bulabilirsem atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sorunu yaşamayanlar da var ama ya. Nasıl bir ince ayar yaptınız yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Hocam aklımda değil benim sistemde şuan serviste maalesef yabancı bi kaynakta güzel bir ince ayar tablosu vardı bi bakayım bulabilirsem atarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Karatop

Tamamdır

20.2.2 veya 20.4.2 sürümlerini deneyin.
işe yarar mı dersin

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
işe yarar mı dersin
Ben 20.4.2'de WattMan hatası alıp 20.2.2 sürümüne geçmiştim ve bir daha da almamıştım son zamanlarda en son çıkan sürümü kullanıyorum ve WattMan hatasını tekrar almaya başladım.
20.2.2 kullanın büyük ihtimal çözülecektir.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Silmedim DDU yu açtığımda uyarı verdi güvenli modda açmadığınız tespit edildi yeniden başlatıp deneyin diye yaptım yine aynı uyarıyı veriyor o yüzden tedirgin oldum
Önceki driveri silip indirdiğin driveri kurman gerekiyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,508
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom