Ben kullanıyorum, alınır.Sapphire pulse rx 6600 ekran kartının internette ısı performansı berbat ve Sapphire nin 6000 serisi kötü diye eleştirildiğini gördüm en ucuz diye onu almalı mıyım yada 2k daha verip asus dual rx 6600 mi almalıyım yada 1k daha koyup xfx falan mı almalıyım aşırı kararsız kaldım
XFX ile aralarında 1k fark varBen kullanıyorum, alınır.
Kart baya bi küçük, bir de diğer rx 6600 modellerine göre bir tık sıcak çalışıyor. Fiyat olarak aralarında çok fark yoksa MSI Mech veya ASUS dual modeli alınabilir. XFX için fazla para vermeye gerek yok
ben kullanıyorum ısı problemi yok kardeşim gayet iyi kartSapphire pulse rx 6600 ekran kartının internette ısı performansı berbat ve Sapphire nin 6000 serisi kötü diye eleştirildiğini gördüm en ucuz diye onu almalı mıyım yada 2k daha verip asus dual rx 6600 mi almalıyım yada 1k daha koyup xfx falan mı almalıyım aşırı kararsız kaldım
XFX ile aralarında 1k fark var
tamam teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Asus dual modeli ve Msı Mech geçtiğimiz hafta 6000 TL ye düştü.Yine bu civarlara düşerse onları almak daha mantıklı ama sizin aceleniz varsa şu an rx 6600 ü 5750 TL ye alabilirsiniz.
ısı performansı berbat diyen kişiler sallıyodur. kendimde kullanıyorum berbat falan değil otomatik fan devrinde en fazla 75 derece gördüm fan devri %80'e alınca yük altında 68 dereceyi geçmedi sessizde çalışıyor asus dual daha iyi ama pulse işini görürSapphire pulse rx 6600 ekran kartının internette ısı performansı berbat ve Sapphire nin 6000 serisi kötü diye eleştirildiğini gördüm en ucuz diye onu almalı mıyım yada 2k daha verip asus dual rx 6600 mi almalıyım yada 1k daha koyup xfx falan mı almalıyım aşırı kararsız kaldım
Teşekkür ederim.ısı performansı berbat diyen kişiler sallıyodur. kendimde kullanıyorum berbat falan değil otomatik fan devrinde en fazla 75 derece gördüm fan devri %80'e alınca yük altında 68 dereceyi geçmedi sessizde çalışıyor asus dual daha iyi ama pulse işini görür