abcdefg1234
80+ Silver
Bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa sıcaklığı hakkında bilgi verebilir mi ?
dostum üstüne biraz daha miktar koyup Sapphire RX 6600 XT Nitro+ almanı öneririmBu ekran kartını almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa sıcaklığı hakkında bilgi verebilir mi ?
İşbankası nays ile 5100 TL ye alacagım. 7000 TL bütçem yok maalesefdostum üstüne biraz daha miktar koyup Sapphire RX 6600 XT Nitro+ almanı öneririm
hocam biraz daha koyup al dediğin kart arasında neredeyse 2k TL fark var.dostum üstüne biraz daha miktar koyup Sapphire RX 6600 XT Nitro+ almanı öneririm
emin misin? bende RX6600 pulse var ve furmarkta 1 saaatte maximum 74C gördüm77 edge hotspot 89 gördüm. Bir daha da sapphire almam dedim. MSI alev topu diyorduk da bu daha fena
Hocam bazı oyunlarda rx 6600 tam sınırda kaldığı için öyle dedim biraz saçmalamış oldumhocam biraz daha koyup al dediğin kart arasında neredeyse 2k TL fark var.
6600XT Pulse kullanıyorum benzerdir sanırım. Kart fanlarını çok yavaş döndürüyor ve bu şekilde Hotspot 90 ları görüyor. Manuel olarak fan hızını %60 falan yapınca en fazla 82 derece gördüm yine Hotspot olarak.Bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa sıcaklığı hakkında bilgi verebilir mi ?
%60 fan ayarı yapınca çok ses çıkarıyor mu ?6600XT Pulse kullanıyorum benzerdir sanırım. Kart fanlarını çok yavaş döndürüyor ve bu şekilde Hotspot 90 ları görüyor. Manuel olarak fan hızını %60 falan yapınca en fazla 82 derece gördüm yine Hotspot olarak.
Hayır ses biraz artıyor ama çok sesli diyemem. Fanları sessiz kartın.%60 fan ayarı yapınca çok ses çıkarıyor mu ?
şuan nitro kullanıyorum ama pulse'den geçtiğim için söylüyorum. Yük altında 72'lerdeydi. fanları sessiz güzel bir model. hotspot sıcaklığını hatırlamıyorum malesef. oyunlarda 63 derecelerde kullanıyordum beni tatmin etti. nitroyla alakalı sorun olursa sorabilirsin.Bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa sıcaklığı hakkında bilgi verebilir mi ?
6600XT Pulse kullanıyorum benzerdir sanırım. Kart fanlarını çok yavaş döndürüyor ve bu şekilde Hotspot 90 ları görüyor. Manuel olarak fan hızını %60 falan yapınca en fazla 82 derece gördüm yine Hotspot olarak.
şuan nitro kullanıyorum ama pulse'den geçtiğim için söylüyorum. Yük altında 72'lerdeydi. fanları sessiz güzel bir model. hotspot sıcaklığını hatırlamıyorum malesef. oyunlarda 63 derecelerde kullanıyordum beni tatmin etti. nitroyla alakalı sorun olursa sorabilirsin.
emin misin? bende RX6600 pulse var ve furmarkta 1 saaatte maximum 74C gördüm
5100 TL ye sipariş verdim az önce, yorumlarınız için sağolun.77 edge hotspot 89 gördüm. Bir daha da sapphire almam dedim. MSI alev topu diyorduk da bu daha fena
Fan ayarı yap karta. Bu Pulse kartlar psikopat yav Hotspot 88 derece fan %30 çalışıyor77 edge hotspot 89 gördüm. Bir daha da sapphire almam dedim. MSI alev topu diyorduk da bu daha fena