Indra881
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Sepette 8000'e düşüyor, nays ile 250 TL daha indirim alabilirsiniz.
Yavaş bedava olsun da saçı başı dağılmasın. Bedava demek için 5000TL civarı olması lazım.Çok iyi valla resmen bedava agalar.Driver problemi olmasa 3060 ti yerine net bunu öneririm ya
Çok iyi valla resmen bedava agalar.Driver problemi olmasa 3060 ti yerine net bunu öneririm ya
Saçmalama kanka.En son asus dualler cashbank ile bu fiyata düştü.Bu aydan sonra tekrar 9.5K gibi bir fiyata çıkar benceYavaş bedava olsun da saçı başı dağılmasın. Bedava demek için 5000TL civarı olması lazım.
Senin ki bedava değil ölücülükYavaş bedava olsun da saçı başı dağılmasın. Bedava demek için 5000TL civarı olması lazım.
Diğer ay stoklar kalırsa yeni ürünler gelmeden tekrar indirirler ama asgari ücret zammından sonra ucuz kalması zor.Saçmalama kanka.En son asus dualler cashbank ile bu fiyata düştü.Bu aydan sonra tekrar 9.5K gibi bir fiyata çıkar bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin ki bedava değil ölücülük
Ben onun için söyledim knk zaten çok zor yani6500 e 6700 almak çok daha mantıklı %10 performans ve +2GB VRAM için 1500tl verilmez bana göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diğer ay stoklar kalırsa yeni ürünler gelmeden tekrar indirirler ama asgari ücret zammından sonra ucuz kalması zor.
6600 xt kullanıyorum hiçbir driver problemi yaşamadım... bi tık şehir efsanesi