Neler Yeni

Sapphire pulse rx 6700 xt çok ısınır mı?

NS1S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yalın Arda
Merhaba geçtiğimiz aylarda bir bilgisayar topladım kendime. İçinde Sapphire Pulse RX 6700 XT modelini kullandım ekran kartı olarak. Kartı 1080p de kullanıcam. Aranızda kullanan varsa eğer bana sıcaklık değerlerini söyleyebilirler mi acaba? Çünkü duyduğuma göre bu model biraz fazla ısınıyormuş çok etki yaratır mı? Yani demek istediğim şey FPS için sormuyorum 1-2 FPS'nin lafını yapan bir insan değilim. Benim sormak istediğim şey ısıdan dolayı ekran kartının ileriye dönük zarar görmesi ve performans kaybı yaşayıp yaşamayacağı.

LethaX

80+ Bronze
Merhaba geçtiğimiz aylarda bir bilgisayar topladım kendime. İçinde Sapphire Pulse RX 6700 XT modelini kullandım ekran kartı olarak. Kartı 1080p de kullanıcam. Aranızda kullanan varsa eğer bana sıcaklık değerlerini söyleyebilirler mi acaba? Çünkü duyduğuma göre bu model biraz fazla ısınıyormuş çok etki yaratır mı? Yani demek istediğim şey FPS için sormuyorum 1-2 FPS'nin lafını yapan bir insan değilim. Benim sormak istediğim şey ısıdan dolayı ekran kartının ileriye dönük zarar görmesi ve performans kaybı yaşayıp yaşamayacağı.
Kasanın sirkülasyonu iyiyse ve güzel bir fan ayarı yapıp oyunları en ultralarda oynamazsan bişey olmaz 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: NS1S

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,562
İsim
Hacı
Hayır fazla ısınmaz güzel model.

NS1S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yalın Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın sirkülasyonu iyiyse ve güzel bir fan ayarı yapıp oyunları en ultralarda oynamazsan bişey olmaz 🙂
Peki fan ayarını tam olarak neye göre yapmam lazım derece ve fan RPM i olarak.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
kasanın ava akışı iyiyse sorun olmaz ancak önden hava alamazsa arka ve üst fanların yetişemeyebilir bir tık sıcak çalışır

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,562
İsim
Hacı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,200