kaç liraya bekliyorsunBitane 4070ti indirime girse de alsak
kaç liraya bekliyorsunBitane 4070ti indirime girse de alsak
20-22 max 24-25 veresim gelmiyor.kaç liraya bekliyorsun
Pny verto vardi20-22 max 24-25 veresim gelmiyor.
24k şu an o da, gaming gecesini bekliyorum ben de orada düşer gibiPny verto vardi
Kaynak atyanıyor bu model. alınmaz
7900 XTX modelleri arasında en çok ısınanı bu Pulse modeli. NITRO+ modeli gayet başarılı ama bunu asla öneremem.Test ettiniz mi acaba? Pulse 7900 xt modeli 63-65 derecede geziyor oyunlarda.
7900XTX 110c junction yazınca onlarca haber ve video var, AMD bile overheatingi doğruladı. 7900XTX gibi en üst bir model için NITRO+ ideal. Pulse riski alınmaz. Referans modelden bile kötü.Kaynak at
2k diyorsan 7700X beslerbu ekran kartını besleyecek işlemci ne beyler?
Pulse zaten giriş modeli. Bahsettiğin olayı araştırdım pulse modeli ile alakalı değil de referans modeliyle alakalı sorunlardan bahsetmişler ve bu sorun çözülmüş. Bu modele özgü bir şey ben pek göremedim. Videolarda da referans model mevcut. Senin gördüğün varsa inceleyelim ama ben 7900 xtx pulse modeli incelemesi de bulamadım. 7900 xt modelinin sıcaklıkları gayet normal.7900 XTX modelleri arasında en çok ısınanı bu Pulse modeli. NITRO+ modeli gayet başarılı ama bunu asla öneremem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7900XTX 110c junction yazınca onlarca haber ve video var, AMD bile overheatingi doğruladı. 7900XTX gibi en üst bir model için NITRO+ ideal. Pulse riski alınmaz. Referans modelden bile kötü.
Risk alınmaz ne elinde kaynak var mı? 110 derece olan referans. Pulse bile referansdan çok daha büyük ve kalın bir kart7900 XTX modelleri arasında en çok ısınanı bu Pulse modeli. NITRO+ modeli gayet başarılı ama bunu asla öneremem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7900XTX 110c junction yazınca onlarca haber ve video var, AMD bile overheatingi doğruladı. 7900XTX gibi en üst bir model için NITRO+ ideal. Pulse riski alınmaz. Referans modelden bile kötü.
110 derece olan referans model sapphire pulse çok daha iyi ve aşırı ısınan model değil7900XTX 110c junction yazınca onlarca haber ve video var, AMD bile overheatingi doğruladı. 7900XTX gibi en üst bir model için NITRO+ ideal. Pulse riski alınmaz. Referans modelden bile kötü.