Neler Yeni

Sapphire pulse rx5600xt alınır mı ?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Semi kaan Çakır
hocam ben size rx5600xt şu yüzden önermiyor bu kartı 3 yıl kullanıcaksanız rx5700xt 5 yıl kullanabilirsiniz eğer amd bu teknolojiyi nvdia gibi yapabilirse ve galiba yapıyorlarda o yüzden 3k 4k fiyatlara çıkabilirseniz alın bence
2.5 son benim için . 6-7 ayda bir para toplayıp daha güçlü karta geçiyorum . Hedef 4060 a kadar böyle gitmek .

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
Bildiğim kadarıyla tüm RX 5000 serisi alıcak, RX 5700 alıyorken RX 5600XT yede desteği verir AMD.
AMD FSR 3 Supported Products

AMD FSR 3 is an open technology that does not require machine learning (ML) hardware, allowing it to be supported on a broad range of products and platforms, including consoles. When using FSR 3 with super resolution upscaling and frame generation we recommend the following hardware:

Supported and Recommended Hardware for using AMD FSR 3 with Upscaling and Frame Generation
AMDNVIDIA
Supported:
AMD Radeon™ RX 5700 and above
Recommended:
AMD Radeon™ RX 6000 Series and above
Supported:
NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series and above
Recommended:
NVIDIA GeForce RTX™ 30 Series and above
keşke öyle olsada hocam işte

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
AMD FSR 3 Supported Products

AMD FSR 3 is an open technology that does not require machine learning (ML) hardware, allowing it to be supported on a broad range of products and platforms, including consoles. When using FSR 3 with super resolution upscaling and frame generation we recommend the following hardware:

Supported and Recommended Hardware for using AMD FSR 3 with Upscaling and Frame Generation
AMDNVIDIA
Supported:
AMD Radeon™ RX 5700 and above
Recommended:
AMD Radeon™ RX 6000 Series and above
Supported:
NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series and above
Recommended:
NVIDIA GeForce RTX™ 30 Series and above
keşke öyle olsada hocam işte

AMD daha net olarak kartları söylememişti, Technopat haberinden aldıysan ordada tam net olmayarak tahmini olanları söylemişlerdi.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

JSezar

80+ Silver

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,682
İsim
uwu
PSU seçiyor bunlar , dandik PSU da sorun yaşayıp aynı kartı kaliteli PSU ya takınca sorunu cozulenler gördüm .
Dengesiz akım yüzünden Radeon kartlar direk uyarı veriyor bunu da sorunlu olarak adlandiranlar var Nvidia ise yanarsa yansın sorun psuda banane diyip geciyor

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Semi kaan Çakır
Dengesiz akım yüzünden Radeon kartlar direk uyarı veriyor bunu da sorunlu olarak adlandiranlar var Nvidia ise yanarsa yansın sorun psuda banane diyip geciyor
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle deli gibi sorunlu denilen rx570 i kullandım şuan da aynı şekilde denilen 580 kullanıyorum 1 tane hata almadım . Ramlere oc denerken dengesiz hız yüzünden aldım sadece.

Top Bottom