memnunsunuz yani hocamfurmarkta fanlar %40 şekilde 75 derece görüyor
şuan asus dual var bu kart 55 dereceyi geçmedi aynı fan hızlarındamemnunsunuz yani hocam
asuslu sistem alsam 1300tl fazla verecektim diğer bileşenler aynıydışuan asus dual var bu kart 55 dereceyi geçmedi aynı fan hızlarında
asusla sapphire arasında performans olarak %1-2 gibi fark var sanırsam asus daha serin çalıştığından
sonuç olarak güzel kart ikiside 75 dereceler beni rahatsız etmez dersen sapphirede güzel asusta
o zaman değmez iyi yapmışsınız sapphirede iyidirasuslu sistem alsam 1300tl fazla verecektim diğer bileşenler aynıydı
arkadaşa 2 3 gün evvel 6700xt aldık pulse model oyunlarda 70 80 dereceleri görüyo. saphire pulse modellerin çok ısındığını söylüyolar ama yine de fiyatı uygunsa pulse da alınırmerhabalar, bu kartı kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum sıcaklık, sorun vs.
Furmakr felan test etmedim ama çoğu oyunu oynadım rdr2 forza ne bilim gta5 felan 55 60 derecey geçmedi klimalı ortamdamerhabalar, bu kartı kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum sıcaklık, sorun vs.
Ama bendeki saphire pulse 6700 bi üstümerhabalar, bu kartı kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum sıcaklık, sorun vs.
ilginç, oyun testlerinde bile en az 65-80 arası gezinen bir kartFurmakr felan test etmedim ama çoğu oyunu oynadım rdr2 forza ne bilim gta5 felan 55 60 derecey geçmedi klimalı ortamda
sapphire rx6600 testlerde 75i geçmiyo arkadaşınızın kasası nearkadaşa 2 3 gün evvel 6700xt aldık pulse model oyunlarda 70 80 dereceleri görüyo. saphire pulse modellerin çok ısındığını söylüyolar ama yine de fiyatı uygunsa pulse da alınır
msi mag forge 100m yalnız 6700xt nin güç tüketimi 6600 e göre fazla olabilir yani diğer kullanıcılar da aynı değerleri alıyolar yaklaşık olaraksapphire rx6600 testlerde 75i geçmiyo arkadaşınızın kasası ne
geçmiş olsun hocam evet şans faktörü etkiliyo baya elektronik cihazlardaBen 4 ay kadar önce aldım ama sürekli oyunlarda stutter yapıyordu. Garantiye gitti 0ı geldi yine aynısı. Şimdi bir daha yolladım. Driver kabul etmiyor diye yazmışlar açıklamaya. Bu işler şans işi ama bu modelde aynı problemi yaşayan insanlar vardı internette baya araştırdım. Bilginiz olsun