SadeceSeyf
80+ Gold
Nebati aklıma geldi asdasfsdfasd
Değer konusunda dibi gördü demişti yanlış hatırlamıyorsam .d allah affetsin yaNebati aklıma geldi asdasfsdfasd
14 15 k arasına düşecek demedim, biraz daha düşebilecek potansiyeli var dedim.Vergi ve mağaza kar payını da işin içine katarsan hocam imkansız gibi bir şey 14 15K arasına düşmesi dolar bu seviyelerde iken
Stock modelin MSRP fiyatı o, özel modeller 1000 doların üzerinde.
SE modeli çıktığından beri daha pahalı diye biliyorum bundan ben zaten. Bunda da gidip o kartı almazsın yaniGraphics card prices are still dropping - Radeon RX 6900 XT finally below MSRP
Graphics card prices continue to drop as Newegg listings for certain AMD GPUs drops below MSRP by almost one hundred dollars.bgr.com
Geçen Gigabyte Gaming Oc 6900 xt 899 dolar oldu yani MSRP’nin daha aşağısı. 899 dolar günümüz kuru ile 13500 lira
Bugün bankadaydım 2 görevlinin konuşmasını duydum, "Kur korumalı hesaba bundan 3 ay önce yatıran adamlar bugün 75000 almışlar" dediklerine şahit oldum.
darphane 7/24 şekilde karşılığı olmayan para basıyor o kur korumalı mevduat daki zenginlerin parasını ödemek içinBugün bankadaydım 2 görevlinin konuşmasını duydum, "Kur korumalı hesaba bundan 3 ay önce yatıran adamlar bugün 75000 almışlar" dediklerine şahit oldum.
Zaten faiz'in amacı Zenginleri daha zengin etmek, ama daha büyük bir sorun var ülkeye çok fazla yabancı ülkelerden döviz girdi kur korumalı vadeli faizler için gelen para ülkemizden geldiği gibi katlanarak çıkıcak yani ülkeye giren o dövizler şuan kurun dizginsiz yükselişini engelliyor.darphane 7/24 şekilde karşılığı olmayan para basıyor o kur korumalı mevduat daki zenginlerin parasını ödemek için