Hocam tahmini yazdım. Ama görmesi zor değil. rtx 3080nin onaylanan özelliklerine baktınız mı siz ?
Hocam 30 FPS deneyimini tahmini yazdığımı söyledim. Çünkü yeni gelen konsollar daha güçlü. Çıkacak oyunlarda bu giriş orta seviye ekran kartı ile rtx açmak 60 FPS üstünü garantilemeyecek. AMD driver sorunları içinde raporlara bakabilirsiniz.3 ay önce falan aldı.
Birde sizden RTX 2060S'ın 2021 yılında 30 FPS vereceğine dair ve AMD'nin driver sorunlarının kalktığına dair kanıt istiyorum.
Hocam konsollar ile oyun motorları değişir. Hala oynatmasının nedeni konsollar.Her sene kartlar gelişir, bu doğal bir olay.
GTX 980 halen günümüzde ultrada oyun oynatabiliyor.
1080 Tİ GTX 980'den çok çok daha güçlüydü, GTX 980 1080 Tİ çıktıktan 1 sene sonra her oyunda 30 FPS mi vermeye başladı?
GTX 980 bile günümüzde 60 FPS'i rahatça verebiliyor.
herkeste olmuyor zaten. Başlı başına fiyasko. Asıl sen insanları yanlış yönlendirmeArtık büyük driver sorunları yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Yaşayabileceği tek şey küçük buglar ki nvidiada da yaşanıyor. Kardeşim çok iyi model alınır. Nvidia muadilinden daha iyi performansa sahip.
Dostum 5 FPS daha az alıp bir sürü teknoloji sahibi olurum driver sorunuda yaşamamHer oyunda dlss yok. Rtx içinde aynısı geçerli. Yeni oyunlarda konsollar yüzünden olacak dersen yeni gelen gpular çok güçlü yani full rtx implantı olacak ve 2060s ile eski konsollar gibi 30 FPS deneyimi yaşayacaksın.
Hocam 30 FPS deneyimini tahmini yazdığımı söyledim. Çünkü yeni gelen konsollar daha güçlü. Çıkacak oyunlarda bu giriş orta seviye ekran kartı ile rtx açmak 60 FPS üstünü garantilemeyecek.
Hocam sen yüzde 100 uğraşacakmış gibi diyorsun. Ben nvidiada da sürücü problemi yaşayan gördüm. Hatta arkadaş AMD alacam diye tutturduydu burada ikna edemediydik. Amdde son dönemde gelen raporlar çok az.herkeste olmuyor zaten. Başlı başına fiyasko. Asıl sen insanları yanlış yönlendirme
Hocam sen yüzde 100 uğraşacakmış gibi diyorsun. Ben nvidiada da sürücü problemi yaşayan gördüm. Hatta arkadaş AMD alacam diye tutturduydu burada ikna edemediydik. Amdde son dönemde gelen raporlar çok az.
hocam dlss açınca rtx ın fps düşüşünü karşılamıyorOlmasa bile 2060S'in DLSS 2.0 ve RTX desteği var
Bende yanlış hatırlamıyorsam yeni gelen konsollar 2080 denk bir grafik kartı ile geliyordu. O yüzden mantıklı bulmuyorum. Ya da illa ki Nvidia alınacaksa yeni seri beklenmeli 20xx almak yerine.Hocam yanlış hatırlamıyorsam PS5 2K çözünürlükte 30 FPS veriyordu.
Ama hala garantisi yok. Nvidia bir driver çıkardığında insanlar rahatça anında indirebiliyor. Fakat amd yeni bir driver çıkarınca insanlar iki kere düşünüyor kursam mı kurmasam mı diye. Adam o karta para veriyor ve o para da boru değil. Tereddüt yaşasın istemez kimseHocam sen yüzde 100 uğraşacakmış gibi diyorsun. Ben nvidiada da sürücü problemi yaşayan gördüm. Hatta arkadaş AMD alacam diye tutturduydu burada ikna edemediydik. Amdde son dönemde gelen raporlar çok az.
Anlatamıyorum herhalde. Navi gpuları ilk çıktığında zaten önerilecek durumda değildi. Şuan da önerilebilir durumda. Driver sorunlarının çoğu çözülmüş durumda. İnsanlara siyah ekran fln veriyordu.Tech Power Up'un yaptığı ankete göre AMD alan her 10 kişiden 6'sı sorun yaşarken Nvida alan her 10 kişiden 3 tanesi sorun yaşıyor.
Gayet karşılıyor 1080P'de ultra ayarlarda iyi bir performans sunuyorhocam dlss açınca rtx ın fps düşüşünü karşılamıyor