Neler Yeni

Yardım Sapphire RX 6600 iade edebilir miyim?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
9 Nisan 2022 Cumartesi günü aldım ürünün FPS değeri güzel fakat sıcaklıkları yüksek 84 dereceleri görüyor merkez nokta sıcaklığı. Bu ekran kartını iade alıp şuan itopya da 6799TL ASUS RX 6600 DUAL alayım diyorum 100TL de ürün incelemeden nakit para geliyor 6700TL almış oluyorum. Şuan bulunan ekran kartının fanlardaki ve üst backplate de olan jeletinlerini söküp atmıştım fakat görüntü çıkışlarında bulunan koruma kapakları, statik poşeti, ürünün paketi ve garantisi durmakta.
Gamers Arena geri iade alır mı 7 gün geçti sadece ve trendyol dan aldım ürünü trendyol kolay geri iade etme özelliği ile iade talebinde bulunacağım bu jeletinler yüzünden almama gibi sıkıntı olur mu?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,099
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İade almak zorunda değiller.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,295
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çok ısınıyor diyip göndermeyi deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden abi o zaman koşulsuz şartsız neden yazıyorlar bu düpe düz dolandırıcılık olur.
Ürünü açmadığın --->("Satılabilir halde") sürece koşulsuz şartsız evet. Ülkemizde çok kelime oyunu var.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Çok ısınıyor diyip göndermeyi deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü açmadığın --->"Satılabilir halde"sürece koşulsuz şartsız evet. Ülkemizde çok kelime oyunu var.
üründe sıkıntı var diyip garantiye gönderecekler hiç gerek yok. trendyol geri iade etme seçeneklerinde ürünü beğenmedim var.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
knk şeffaf bir jeletin çok ta önemli değil ya ben QP bilişime Razer Deathadder iade etmiştim bundan 2 sene önce skatez jeletini aşırı kirli ve tozlu idi ona rağmen aldılar.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
büyük ihtimalle sen yolluyacaksın onlar yetkili servise yollayacaklar 3 hafta içerisinde sonuç çıkacaktır diyecekler sonrası uza babam uza :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
büyük ihtimalle sen yolluyacaksın onlar yetkili servise yollayacaklar 3 hafta içerisinde sonuç çıkacaktır diyecekler sonrası uza babam uza :D
Benim öyle bir zamanım yok ki iade alırlar diye düşünüyorum ya üründe çizik veya yapraklarında toz bile olmadı daha.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
TR'de iade şartları garip almayabilirler sırf kullandığın için ama sen şansını bir dene bakarsın alırlar belki

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Benim öyle bir zamanım yok ki iade alırlar diye düşünüyorum ya üründe çizik veya yapraklarında toz bile olmadı daha.
bizim firmalarımız işi yokuşa sürüp müşteriyi bıktırma kafasındalar. ama şansını dene. belki şansına yollayacakları serviste fabrika hatası deyip iade veya değişim yapabilirler.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
o
bizim firmalarımız işi yokuşa sürüp müşteriyi bıktırma kafasındalar. ama şansını dene. belki şansına yollayacakları serviste fabrika hatası deyip iade veya değişim yapabilirler.
kart da sıkıntı yok ki genelde de sıcaklıklar bu şekilde videolarda da böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,529
Üyeler
163,010
Son üye
Disconncy
Top Bottom