Yardım Sapphire RX 6600 iade edebilir miyim?

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,403
9 Nisan 2022 Cumartesi günü aldım ürünün FPS değeri güzel fakat sıcaklıkları yüksek 84 dereceleri görüyor merkez nokta sıcaklığı. Bu ekran kartını iade alıp şuan itopya da 6799TL ASUS RX 6600 DUAL alayım diyorum 100TL de ürün incelemeden nakit para geliyor 6700TL almış oluyorum. Şuan bulunan ekran kartının fanlardaki ve üst backplate de olan jeletinlerini söküp atmıştım fakat görüntü çıkışlarında bulunan koruma kapakları, statik poşeti, ürünün paketi ve garantisi durmakta.
Gamers Arena geri iade alır mı 7 gün geçti sadece ve trendyol dan aldım ürünü trendyol kolay geri iade etme özelliği ile iade talebinde bulunacağım bu jeletinler yüzünden almama gibi sıkıntı olur mu?

Çok ısınıyor diyip göndermeyi deneyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden abi o zaman koşulsuz şartsız neden yazıyorlar bu düpe düz dolandırıcılık olur.
Ürünü açmadığın --->("Satılabilir halde") sürece koşulsuz şartsız evet. Ülkemizde çok kelime oyunu var.

jelatin yüzünden almayabilirler ve ısınma problemi olduğunu söyle.

Çok ısınıyor diyip göndermeyi deneyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü açmadığın --->"Satılabilir halde"sürece koşulsuz şartsız evet. Ülkemizde çok kelime oyunu var.
üründe sıkıntı var diyip garantiye gönderecekler hiç gerek yok. trendyol geri iade etme seçeneklerinde ürünü beğenmedim var.

knk şeffaf bir jeletin çok ta önemli değil ya ben QP bilişime Razer Deathadder iade etmiştim bundan 2 sene önce skatez jeletini aşırı kirli ve tozlu idi ona rağmen aldılar.

büyük ihtimalle sen yolluyacaksın onlar yetkili servise yollayacaklar 3 hafta içerisinde sonuç çıkacaktır diyecekler sonrası uza babam uza :D

büyük ihtimalle sen yolluyacaksın onlar yetkili servise yollayacaklar 3 hafta içerisinde sonuç çıkacaktır diyecekler sonrası uza babam uza :D
Benim öyle bir zamanım yok ki iade alırlar diye düşünüyorum ya üründe çizik veya yapraklarında toz bile olmadı daha.

TR'de iade şartları garip almayabilirler sırf kullandığın için ama sen şansını bir dene bakarsın alırlar belki

Benim öyle bir zamanım yok ki iade alırlar diye düşünüyorum ya üründe çizik veya yapraklarında toz bile olmadı daha.
bizim firmalarımız işi yokuşa sürüp müşteriyi bıktırma kafasındalar. ama şansını dene. belki şansına yollayacakları serviste fabrika hatası deyip iade veya değişim yapabilirler.

o
bizim firmalarımız işi yokuşa sürüp müşteriyi bıktırma kafasındalar. ama şansını dene. belki şansına yollayacakları serviste fabrika hatası deyip iade veya değişim yapabilirler.
kart da sıkıntı yok ki genelde de sıcaklıklar bu şekilde videolarda da böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,496
Üyeler
185,747
Son üye
giovannidrogo
Geri