Mithrander
80+
- Reaksiyon skoru
- 147
Arkadaşlar merhaba elimde 2ay kullanılmış Sapphire pulse rx 6600 var temiz kullandım daha 0 ben bunu ne kadara satabilirim kutusu duruyor garantisi daha 22ay var
rezArkadaşlar merhaba elimde 2ay kullanılmış Sapphire pulse rx 6600 var temiz kullandım daha 0 ben bunu ne kadara satabilirim kutusu duruyor garantisi daha 22ay var
4K
4KArkadaşlar merhaba elimde 2ay kullanılmış Sapphire pulse rx 6600 var temiz kullandım daha 0 ben bunu ne kadara satabilirim kutusu duruyor garantisi daha 22ay var
sıfırı 6k 2ay kullandım sadece sarı siteye baktım 5k altı koyan koy 4.900a satarım4K
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4K
Sıfırı dün 5K idi.sıfırı 6k 2ay kullandım sadece sarı siteye baktım 5k altı koyan koy 4.900a satarım
4k ya beleş diyon 4kya satan mining yapanlar aslanımSıfırı dün 5K idi.
Sarı sitede dolu 5K altı var sadece senin haberin yok
kanka bu kadar biliyorsan neden soruyorsun ki?4k ya beleş diyon 4kya satan mining yapanlar aslanım
bilgi almak için kardeşkanka bu kadar biliyorsan neden soruyorsun ki?
6l değilsıfırı 6k 2ay kullandım sadece sarı siteye baktım 5k altı koyan koy 4.900a satarım
5600tl6l değil
normalfiyatının %20 az ına satabilirsinArkadaşlar merhaba elimde 2ay kullanılmış Sapphire pulse rx 6600 var temiz kullandım daha 0 ben bunu ne kadara satabilirim kutusu duruyor garantisi daha 22ay var
kanka bu kadar biliyorsan neden soruyorsun ki?
6l değil
Sıfırı 6K dediğin kart dün 5K idi senin dünyadan haberin yok bir kere.4k ya beleş diyon 4kya satan mining yapanlar aslanım
4kya aynen kanka cıncık gibi kartlar var senin gibilere mining yapılmış şekilde satarlar işteSıfırı 6K dediğin kart dün 5K idi senin dünyadan haberin yok bir kere.
4K ya miningsiz cıncık gibi kartlar var sen nasıl ilan bakıyorsun anlamadım.