Eğer bulabilirsen xt modeline de bakabilirsin bende 6700xt var aynımı bilmem ama amd cbs kapalı olmasına rağmen kartım 67 68 açarsam dahada düşüyor tabii kiDostla merhaba ikinci elde uyguna rx 6600 buldum.Sapphire pulse serisi soğutması nasıldır? Kartı kullanan varsa tecrübelerini yazarsa seviniirm bazı yerlede fanın gürültülü , sıcaklığın yüksek olduğun okudum.
xt bakındım biraz ama satıcılar güven vermiyor riske girmek istemem tanıdık varken.Eğer bulabilirsen xt modeline de bakabilirsin bende 6700xt var aynımı bilmem ama amd cbs kapalı olmasına rağmen kartım 67 68 açarsam dahada düşüyor tabii ki
Tanıdık ise al gitsin işlemcin vb nedir uyumlu mu? sistemindeki parçalaraxt bakındım biraz ama satıcılar güven vermiyor riske girmek istemem tanıdık varken.
i3 10105f şu an. darboğaz yaşam ihtimalim var biliyorum fakat 1 aya kalmadan onuda yükselticem. Yavaş yavaş.Tanıdık ise al gitsin işlemcin vb nedir uyumlu mu? sistemindeki parçalara
Çok yapmaz idare edersin yinedei3 10105f şu an. darboğaz yaşam ihtimalim var biliyorum fakat 1 aya kalmadan onuda yükselticem. Yavaş yavaş.
yazları 73-74 oluyor ama diğer mevsimler 68-69 oluyorSıcaklığı umursamıyorsan alınabilir. Ben olsam 6600 serisinde xfx falan tercih ederdim. Pulse 75 derecelerde geziyor.