Neler Yeni

Sapphire RX 6600XT Nitro+ nasıldır?

Swaryn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nuri Yalın
Merhaba arkadaşlar.Bu modeli kullanan var mı? Bazı sitelerde bahsedilen yüksek sıcaklık değerlerini yaşıyor musunuz? İşin garibi bazı siteler de Pulse modelinin soğuk ve sessiz çalıştığını söylüyor.Kafam karıştı anlayacağınız.Kartı kullananların ve ya bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum...

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Kullanılabilir . fiyat?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Merhaba arkadaşlar.Bu modeli kullanan var mı? Bazı sitelerde bahsedilen yüksek sıcaklık değerlerini yaşıyor musunuz? İşin garibi bazı siteler de Pulse modelinin soğuk ve sessiz çalıştığını söylüyor.Kafam karıştı anlayacağınız.Kartı kullananların ve ya bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum...
6600XT Nitro+ modeli Pulse modelin ARGB versiyonu gibi bir şey. Soğutması vs birebir aynı. Pulse modeli bir süre kullandım ve sıcaklık oyunlarda 72 dereceyi geçmedi. Nitro+ da farklı olmayacaktır. Zaten kart gücüne göre baya az güç tüketiyor 😀

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Güzel kart, ısınma problemi var diyenlere takılma öyle bir problemi yok.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir

Swaryn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nuri Yalın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6600XT Nitro+ modeli Pulse modelin ARGB versiyonu gibi bir şey. Soğutması vs birebir aynı. Pulse modeli bir süre kullandım ve sıcaklık oyunlarda 72 dereceyi geçmedi. Nitro+ da farklı olmayacaktır. Zaten kart gücüne göre baya az güç tüketiyor 😀
Evet ikisinin çok farkı olmadığını okuduğumdan Pulse'yi örnek verdim.Bazıları abartıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun, seni üzmez emin ol.
Sağolun hocam inşallah.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Evet ikisinin çok farkı olmadığını okuduğumdan Pulse'yi örnek verdim.Bazıları abartıyor mu?
Soğutma olarak Pulse ile birebir aynılar. Kart da oyunlarda tam yükte 135W civarı çekiyor. Soğutma anlamında bir sorun yaşamazsınız yani 😃

Arkadaş iyi soğutmalı denilen bir RTX 2060 aldı kart 180W çekiyor ve 80 derecede çalışıyor. Yani Nvidia rakiplerine göre gayet iyi bence.

Swaryn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nuri Yalın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutma olarak Pulse ile birebir aynılar. Kart da oyunlarda tam yükte 135W civarı çekiyor. Soğutma anlamında bir sorun yaşamazsınız yani 😃

Arkadaş iyi soğutmalı denilen bir RTX 2060 aldı kart 180W çekiyor ve 80 derecede çalışıyor. Yani Nvidia rakiplerine göre gayet iyi bence.
Fanları da heralde sürekli düşük RPM'lerde ve sessiz çalışıyor internetteki verilere göre ya da öyle mi? Kart siz de genel olarak iyi bir izlenim bıraktı değil mi?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Fanları da heralde sürekli düşük RPM'lerde ve sessiz çalışıyor internetteki verilere göre ya da öyle mi? Kart siz de genel olarak iyi bir izlenim bıraktı değil mi?
Aşırı sessiz değil. Fanlar ufak bir uğultu yapıyor ama yine arkadaşın aldığı ASUS marka RTX 2060a göre kıyaslarsam kat kat sessiz 😀

Kartın malzeme kalitesi kötü gibi geldi bana. Plastiği, arka plakası falan kalitesiz gibiydi ama sonuçta kart kasanın içinde duracak o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum.

Swaryn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nuri Yalın
Aşırı sessiz değil. Fanlar ufak bir uğultu yapıyor ama yine arkadaşın aldığı ASUS marka RTX 2060a göre kıyaslarsam kat kat sessiz 😀

Kartın malzeme kalitesi kötü gibi geldi bana. Plastiği, arka plakası falan kalitesiz gibiydi ama sonuçta kart kasanın içinde duracak o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum.
Peki teşekkürler umarım çok sıkıntı çıkarmaz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Arka plaka iyi bence ama fanların olduğu kısım gerçekten kötü. RX 5500XT Nitro+ var bende. Arka plakadan memnunum ama fan kısmındaki plastik aşırı kalitesiz az bastırınca bile gıcırdıyor.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,516
İsim
Mert Metshi
Güzel model ısınma sorunu yaşamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR